מיון תאי זרע בשיטת ברטוב

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• מיון תאי זרע בשיטת ברטוב
    שירה
    12/01/2018

שלום.
    מאובחנים עם בעיית זרע. נמצאו בבדיקות רק ב6דדים בתנועה בינונית. לאחר שלושה סבבי כושלים בivf הומלץ לי עי הרופא המטפל לעשות מיון תאי זרע.
    לאחר שקיבלתי את כל הפרטים מברטוב נתקלתי בקושי מצד ביהח שמסרב לקבל דגימות זרע ממקור חיצוני (על אף ששם לא עושים מיון זרע). מה הסיבה? כיצד ניתן לעקוף את הקושי?
    אני מאוד מעריכה את הרופא ומאוד רוצה להשאר בביהח המטפל בי כרגע (בי"ח ציבורי).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיון תאי זרע בשיטת ברטוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאי זרע בודדים

ד''ר אליעזר גירש
    12/01/2018

שירה שלום,
    אני בתור אמבריולוג קליני עשיתי לא מעט מקרי ICSI (מיקרומניפולציה) לאחר סלקציה של תאי זרע בשיטת פרופ' ברטוב. הרבה שנים השתמשתי בתאי הזרע לאחר טיפול במעבדתו של פרופ' ברטוב. היו תוצאות טובות. אני מאמין בשיטתו. בעצם, גם אנחנו בזמן ההפריה בוחרים תאי הזרע הטובים ביותר, רק אין לנו הגדלה אופטית כמו במערכת של פרופ' ברטוב, המאפשרת בחירה טובה יותר. אם יש בעיה במורפולוגיה, וזאת יכולה להיות הבעיה כאשר יש מעוט תאי הזרע, יש בהחלט סיבה טובה להשתמש בשיטה זו.
    לצערי יש מספר רופאים שלא מאמינים בשיטה זו ואינם רוצים להכניסה לשימוש בה.
    אני ממליץ גם להשתמש בתוסף תזונתי Vitamale היכול לשפר את כל הנתונים של תאי הזרע, במיוחד אם קיימת בעיה כמו שלכם. לדעתי יש מקום ליעוץ ואתם מוזמנים לצור קשר איתי.
    בכל מקרה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו