מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ 36 שעות לאחר אוביטרלאלונה15/01/2018
בוקר טוב.
אתמול בבוקר בדית דם והיום(שני)בבוקר מעקב זקיקים.ניצפו בשחלה אחת הזקיקים הבאים:18.6,16.7,10.9 ובשחלה השנייה"קטנים"שהרופא לא ציין את גודלם.
הוא נתן הנחיה להזריק אוביטרל.הזרקתי בערך חצי שעה עד שעה אחרי שהוא ראה באולטרסאונד את מה שראה.
האם הביוץ יהיה בערך 36 שעות אחרי האוביטרל או יתכן שכבר התחיל ביוץ טבעי ואז זה לא יהיה לפי מה שהאוביטרל אמור לתזמן?ובמקרה כזה-מתי הוא יכול להתרחש באופן תאורטי?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל
ד''ר אליעזר גירש15/01/2018שלום אלונה,
זקיק בגודל 18 מ"מ עדיין קטן בשביל לגרום לביוץ ספונטני. לאחר האוביטרל הוא מבשיל ומוכן לביוץ כ-42-46 שעות לאחר ההזרקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגיית גודל הזקיק ונתונים נוספים
אלונה16/01/2018האומנם זקיק 18(דרך אגב היה לי 18.6)אכן קטן מידי לגרום לביוץ ספונטני-קראתי במקומות מסויימים שהחל מגודל 15 ובטח שמגודל 18 כבר יכול לבייץ.כמוכן אני מוסיפה נתונים לפנייתי המקורית-כיממה לפני האולטרסאונד זקיקים היה לי בבדיקת הדם פרוגסטרון 0.71,אסטרדיול 728 ו-LHהיה 4.54.
האם סביר להניח שמקרה שלי אכן לא התחיל ביוץ ספונטני ולכן האוביטרל"מקפיץ"את הביוץ 42-46 שעות קדימה?
ודבר נוסף-קראתי במקומות מסויימים שביוץ יתרחש 36-40 שעות לאחר האוביטרל.כיצד זה מתיישב עם דבריך על כך שהוא יהיה 42-46 שעות אחרי אוביטרל?
להתייחסותך המקצועית אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסר סימן שאלה
אלונה16/01/2018חסר סימן שאלה בתחילת ההודעה"סוגיית גודל הזקיק ונתונים נוספים".
צריך לשים סימן שאלה אחרי משפט הפתיחה:האומנם זקיק 18 אכן קטן מידי לגרום לביוץ ספונטאני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)