מינון נמוך ואיכות ביציות, עובי רירית, תדירות טיפולים

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• מינון נמוך ואיכות ביציות, עובי רירית, תדירות טיפולים
    יעל
    15/01/2018

שלום רב,

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי הטיפולים שעברתי. היו לנו 7 טיפולים. טיפול בגונאל לא הניב תוצאות טובות. לכן הרופא החליט להמשיך עם מונופור. שלושת הפרוטוקולים האחרונים :

פרוטוקול 300 מ"ג מונופור - 11 ביציות, 6 הפריות, 3 החזרות, עוברים 8A, 8B, 6B - הריון לא תקין
    עובי רירית 9

פרוטוקול 225 מ"ג מונופור - 7 ביציות, 2 הפריות, 2 החזרות (ביום השני לשאיבה), עוברים 2A, 4A
    עובי רירית 6

פרוטוקול 300 מ"ג מונופור - 8 ביציות, 3 הפריות, 2 החזרות, עוברים בגודל 8B, 6B
    עובי רירית 6.3

אשמח אם תענו לי על מספר שאלות:

הטיפול בו הושג הריון (לא תקין), היתה הפסקה של 4 חודשים מהטיפולים. שני הטיפולים האחרים היו חודש לאחר הפלה , והפרש של חודש בין טיפול לטיפול.
    האם יש קשר להשתרשות ולהפסקה הארוכה מהטיפולים?

האם עובי הרירית הוא זה שהשפיע על קליטת העובר? אם כן - איך מגיעים שוב למצב בו עובי הרירית הינו 9?

האם הורדה במינון גורמת לפחות ביציות?

האם התאוריה שמינון נמוך של מונופור יכולות להניב ביציות באיכות טובה יותר נכונה? (הציעו לי להוריד ל- 150 מ"ג כדי שיהיו יותר ביציות אולי איכותיות יותר)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד"ר אליעזר גירש
    15/01/2018

שלום יעל,
    יש לך הרבה שאלות. אני מציע לך לבוא ליעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו