מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איכות עוברים והחזרת עובריםדפנה15/02/2018
שלום לכם.
יום ג עשיתי שאיבה של 23 ביציות. מתוכם 8 הפרעות תקינות.
הרופא שלי אמר שהתיכנון הוא להקפיא את העוברים הכי טובים כדי להחזירם לא באותו מחזור טיפול שהגוף נקי מהורמונים(לדבריו הסיכוי שאכנס להריון תקין הוא מעוברים מוקפאים) אני חודש הבא בת 45.
היום התקשרו לומר לי שמחזיקים לי מחר עוברים טריים ואת אלה הראויים להקפיא.
ואני שואלת לאחר כמה ימים מיום השאיבה ניתן לדעת מה האיכות של העוברים?
כאמור שאיבה היתה שלשום.
האם יש מצב לדעת כעת. היום. אילו עוברים ראויים להקפאה?
מה דעתכם לגבי הגישה של הרופא?
האם זה נכון להקפיא עוברים ולהחזיר כשהגוף מתנקה מהורמונים?
וכמה זמן לוקח לגוף להתנקות מהורמונים?
לוקחת סינרל שאיפה בוקר שאיפה ערב כתמיכה,האם זה בסדר?
אודה מאוד לתגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
ד''ר אליעזר גירש16/02/2018שלום דפנה,
נשאבו הרבה ביציות, במיוחד לגילך, אם את מתקרבת לגיל 45. צריך לבחון מה היה הפרוטוקול לגירוי שחלתי. בגילך סיכוי לביציות תקינות הוא נמוך מאוד. צריך לבחון מה הסיבה ל-8 הפריות תקינות מתוך 23 ביציות שנשאבו. כמה ביציות היו בשלות מתוך 23 ? מה איכות העוברים ביום 2 וביום 3 להתפתחותם?
כן, יש סיבה טובה לא לבצע החזרת העוברים טריאיים במקרה שלך וללכת על החזרת עוברים מוקפאים-מופשרים במחזור הבא.
ממליץ לקבל דוח גירוי שחלתי ודוח מעבדה לטיפול זה ולהגיע אלי ליעוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)