מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני טיפול שאיבה נוסףחן02/05/2018
לאחר טיפול ראשון ששאבו 3 ביציות והופרו 3 , הוחזר כל פעם אחד
פעמיים שלילי אחד כימי,
מטופלת בגלל בעיית זרע של בעלי אני בת 25 פרופיל הורומנלי תקין
מה הסיבה שלא מצליח? האם מיון זרע עלול עזור?
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כשל פריון
ד''ר אליעזר גירש03/05/2018שלום חן,
הייתי מחלק את תשובתי לשני חלקים: חלק שלך וחלק של בן זוגך.
1. חסר לי פרוטוקול גירוי שחלתי. כללית, שאיבת 3 ביציות בגיל 25 נראה מאט. בדרך כלל בגיל כה צעיר קיימת תגובה שחלתית טובה עם מספר הביציות גדול יותר. במידה ותגובה שחלתית שלך נמוכה אז יש כאן מקום לבחון בעיית פריון מכיוון שלך.
2. חסרים לי נתוני הזרע של בעלך על מנת לתת תשובה. אם איכות הזרע ירודה קיימים דרכים לעזור, אך שוב, צריך לראות קודם את איכות הזרע שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון ההורמונים שקיבלתי נמוך
חן03/05/2018קיבלתי בין 150-100 גונאל במשך שבוע
והזרע של בעלי הוא בין 3-3.5 מיליון זרעים ומורפלוגיה 0-2 אחוז
זה על סמך 2 בדיקות שעשינו בהפרש של חודש וחצי
עכשיו אני לפני טיפול נוסף? השאלה מה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ד''ר אליעזר גירש03/05/2018אני מאמין כי במחזור טיפולי החדש יעלו לך מינון של גונאל F.
מבחינת איכות הזרע, כן בהחלט קיימת האפשרות של סלקציית תאי זרע הטובים ביותר. בנוסף אני תמיד ממליץ על תוסף תזונתי Vitamale היכול לשפר את איכות הזרע, אך זה טיפול ארוך הנמשך בין 3 ל-6 חודשים. בכל מקרה ממליץ להתחיל לקחתו.
המלצה נוספת לבקר אצל אורולוג לבירור הסיבה לאיכות זרע ירודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)