טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. עקב ניסיון של זמן ממושך להכנס להיריון ללא הצלחה לאחר 3 pid שלחו אותי לצילום רחם וחצוצרות קיבלתי המלצות חמות לגביי דרדניאל רייך. יש לי לא מעט חששות מהבדיקה. ברצוני לברר מספר פרטים מתי בידיוק אני צריכה לקבוע תור האם זה לפני הביוץ או לאחריו? יש תורים רק לסוף חודש יוני מחזור שלי לא סדיר. הרופא שלי מסר שעקב pid חוזרים יש סיכוי גדול שלאחר בדיקה זה יחזור אלי שוב... מה אלי לעשות על מנת להמו. מוכנה לבדיקה הנ"ל? האם הפניה לבדיקה הנ"ל אומרת שאני מתחילה דרך של טיפולי ivf? היריון ראשון היה ב 2009 היריון ספונטני ולידה קייסרית. מה משמעות של בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד