מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה עם תמיכה של אוביטרל ואדומטריןלנה29/05/2018
שלום,
בתאריך 24.5 עברתי הזרעה רביעית.
בתאריך 25.5 קבלתי אוביטרל ולראשונה תמיכה של אדומטרין שני נרות ביום.
אתמול, יום שני, התחלתי להקיא, 4 הקאות תוך חצי שעה. ניסיתי לשתות ואני מקיאה גם מים. מאז אני שותה בכמויות קטנות ולא אכלתי כלום. בנוסף, יש כאבי בטן ובחילות.
בעלון כתוב שהקאות זה מצב נדיר , להפסיק טיפול ולגשת לרופא. אני ביום החמישי להזרעה, ביום זה אמורה להתרחש השרשה ואני מפחדת להפסיק את התמיכה. פניתי לאחיות כיוון שהרופא שלי היום לא נמצא. האחות בהתייעצות עם הרופא אמרה להחליף את האדנומטרין בקרינון.
היום בבוקר לקחתי נר אחד של אדומטרין. האם להמשיך לקחת היום נר אחד של אדומטרין בערב והחל ממחר לקחת קרינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש29/05/2018שלום לנה,
עדיף לעשות לפי הוראות של הרופא שלך, אך אם תקחי פעם אנדומטרין ופעם קרינון, גם זה בסדר. לפי הבנתי עברת הזרעה ואם כן אז במקום הביוץ (מזקיק המבייץ) צריך להיווצר גוף צהוב שתפקידו להפריש פרוגסטרון, כך שתמיכה לוטאלית טבעית יש לך בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
לנה30/05/2018נטלתי היום קרינון וההקאות הפסיקו.
יכול להיות שהיה לי וירוס של יום אחד וההקאות לא קשורות לתמיכה.
האם במקרה של וירוס של יום אחד סיכויי ההפריה וההשרשה נמוכים יותר לאחר הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש01/06/2018אין מספיק מידע בספרות המדעית לגבי דלקת וירלית בזמן שעובר נמצא ברחם בשלבים כל כך מוקדמים. אין לי תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)