הזרעה עם תמיכה של אוביטרל ואדומטרין

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• הזרעה עם תמיכה של אוביטרל ואדומטרין
    לנה
    29/05/2018

שלום,
    בתאריך 24.5 עברתי הזרעה רביעית.
    בתאריך 25.5 קבלתי אוביטרל ולראשונה תמיכה של אדומטרין שני נרות ביום.
    אתמול, יום שני, התחלתי להקיא, 4 הקאות תוך חצי שעה. ניסיתי לשתות ואני מקיאה גם מים. מאז אני שותה בכמויות קטנות ולא אכלתי כלום. בנוסף, יש כאבי בטן ובחילות.
    בעלון כתוב שהקאות זה מצב נדיר , להפסיק טיפול ולגשת לרופא. אני ביום החמישי להזרעה, ביום זה אמורה להתרחש השרשה ואני מפחדת להפסיק את התמיכה. פניתי לאחיות כיוון שהרופא שלי היום לא נמצא. האחות בהתייעצות עם הרופא אמרה להחליף את האדנומטרין בקרינון.
    היום בבוקר לקחתי נר אחד של אדומטרין. האם להמשיך לקחת היום נר אחד של אדומטרין בערב והחל ממחר לקחת קרינון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    29/05/2018

שלום לנה,
    עדיף לעשות לפי הוראות של הרופא שלך, אך אם תקחי פעם אנדומטרין ופעם קרינון, גם זה בסדר. לפי הבנתי עברת הזרעה ואם כן אז במקום הביוץ (מזקיק המבייץ) צריך להיווצר גוף צהוב שתפקידו להפריש פרוגסטרון, כך שתמיכה לוטאלית טבעית יש לך בכל מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

לנה
    30/05/2018

נטלתי היום קרינון וההקאות הפסיקו.
    יכול להיות שהיה לי וירוס של יום אחד וההקאות לא קשורות לתמיכה.
    האם במקרה של וירוס של יום אחד סיכויי ההפריה וההשרשה נמוכים יותר לאחר הזרעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    01/06/2018

אין מספיק מידע בספרות המדעית לגבי דלקת וירלית בזמן שעובר נמצא ברחם בשלבים כל כך מוקדמים. אין לי תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו