האם היה נכון להחזיר עם רירית 5.7?

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• האם היה נכון להחזיר עם רירית 5.7?
    שלומית
    11/06/2018

אני בת 45.7 לפני כחודש החזרתי מוקפא יום 6 מתורמת כשרירית הרחם היתה 6 ולאחר שהוזרק לי כשבוע לפני CGSF, העובר לא נקלט.
    היום הייתי אמורה להחזיר שוב עובר יום 5, גם בתורמת אך רירית הרחם הגיע לפני שבוע ל 7.5 תלת שכבתית ואתמול 5.7, החלטתי שלא להחזיר.
    בתאריך 18.3 עברתי ניתוח הסרת פוליפ, אני מאמינה שיש לזה קשר ישיר עם בעייתיות הרירית שלא מתעבה כי בד"כ הרירית הייתה מגיעה ל 8 בפרוטוקול טבעי.
    הרופא ציין כי אין קשר לרירית כשהעובר הינו מתורמת.
    כרגע אני ממתינה לטיפול הבא.
    האם היה נכון להחזיר עם רירית 5.7, מה סיכויי ההצלחה?
    לפי מה שקראתי בגוגל עם רירית 6 סיכויי ההצלחה הינם 26% בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית הרחם והחזרת עובר

ד''ר אליעזר גירש
    11/06/2018

שלומית שלום,
    בדרך כלל מקובל להחזיר עובר על רירית שעוביה לפחות 7 מ"מ, אך מתקבלים הריונות גם על רירית של 6 מ"מ ולפעמים אפילו על 5 מ"מ אם כי זה יותר נדיר.
    לגבי קשר בין עובר שהתקבל מתרומת ביצית או מביציות שלך ורירית הרחם, אז רירית אינה יודעת להבדיל מה המקור של ביצית (שלך או של תורמת). מה שחשוב להריון מוצלח, זה עובר תקין, רירית תקינה והתאמה של עובר לחלון ההשרשה של רירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו