שינוי בצבע של נוזל הזרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שינוי בצבע של נוזל הזרע
    גל
    28/05/2008

שלום,
    אני בן 35, אישתי נכנסה להריון בלידה הראשונה (והיחידה עד כה) די בקלות לאחר חודשיים של ניסיונות. אנחנו מנסים להרות שוב כבר 5 חודשים כאשר באחד מהמקרים היתה הפריה אך לצערי אישתי הפילה את העובר באופן טבעי לאחר 7 שבועות.
    אני יודע שדרושה שנה של ניסיונות כדי להניח שזוג סובל מבעיית פוריות.
    שאלתי הנה בנוגע לשינוי צבע הזירמה שלי. בעבר הנוזל היה לבן עכור אך בחודשים האחרונים הנוזל הינו צהוב ואף צהוב כהה מאוד.
    האם יתכן כי משהו לא תקין קיים כגון זיהום וכדומה? קראתי כתבה ברשת שלעיתים זיהומים אצל הגבר יכולים להשפיע על הצלחת תהליך ההפרייה, האם יתכן כי זה המקרה?
    תודה רבה,
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בצבע של נוזל הזרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע של נוזל הזרע

ד''ר אליעזר גירש
    28/05/2008

שלום גל,
    צבעו התקין של זרע הוא לבן עכור. שינוים בצבע יכולים לנבוע גם מתזונה וגם מדלקות במערכת המין הזכרית. ניתן לתת תרבית זרע לבדיקת חידקים, אך די קשה לקבל תוצאות בגלל האופי במרכיבים של זרע המונעים ריבוי חידקים בתרבית. ניתן לבצע בדיקת זרע ולקבוע אחוז תאי דם לבנים, השייכים למערכת חיסונית, בנוזל הזרע. לפי זה ניתן לקבוע אם יש דלקת כתוצאה מזיהום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גל
    28/05/2008

תודה על התשובה המהירה
    גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו