למה עוברים לא מתפתחים

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• למה עוברים לא מתפתחים
    שמרית
    23/08/2018

שלום . אני בת 32 בעלי 43 . אי פיריון מסיבה שאינה ידועה יש לי ילד בן 4.5 שהגיע טבעי. שאיבה שנייה. אני נורא מודאגת כי כבר פעם שנייה אינינו מצליחים לגדל את הביציות לבלסטוציטים. שאיבה ראשונה -8 עוברים . 3 הוקפאו ביום 3 השאר ניסינו לגדל ליום 5 אך לא התפתחו יפה. שאיבה שנייה 9 הפריות. רק שניים מתוכם התפתחו יפה ליום שלוש. השאר ביום 3 רק בעלי 4 תאים ,וכנראה שלא יוקפאו אף לא אחת מהם. מה זה אומר שיש לי אולי פגם גנטי בביציות . מדוע הם לא מתפתחות? אני משתגעת מזה. כי דווקא רזרבה שחלתית טובה אבל עוברים לא מתפתחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה עוברים לא מתפתחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לגביי ההודעה הקודמת

שמרית
    23/08/2018

את העוברים בני 4 תאים הוא החליט לנסות לגדל לבלסטוציט. מה הסיכוי שעובר בן 4 תאים ביום 3 יגדל לבחסטוציט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    23/08/2018

יש סיכוי. החלטה נכונה להמשיך לגדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    23/08/2018

שלום שמרית,
    צריך לראות דוח מעבדה ואיכות העוברים שבדוח המעבדה. חשוב לראות את כל התיק הרפואי שלכם מיחידה בה אתם מטופלים כולל נתוני זרע של בן זוגך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו