חוסר מוחלט בתאי זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• חוסר מוחלט בתאי זרע
    מיקי
    25/10/2018

שלום,עברתי שתי בדיקות זרע שבשתיהן התוצאות היו זהות 0 תאי זרע ,הייתי אצל אורולוג מומחה,שהוא המליץ לעשות
    ניתוח micro tese ,לפני הניתוח הוא המליץ שאעשה בדיקת קריוטיפ ובדיקת כרומוזום y ,הרופא גם המליץ לי לעבור בדיקת זרע בהגדלה גדולה במרפאת ברטוב,מה נראה לך הסיכויים למצוא זרע בבדיקה כזו,האם יש סיכוי?או שחבל על הכסף?מישו שעבר מקרה דומה לשלי המליץ לי לקחת כדורי פורימור,האם אתה חושב שזה יעזור למישו שנמדדו אצלו 0 תאי זרע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר מוחלט בתאי זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    27/10/2018

שלום מיקי,

רופא האורולוג נתן לך כיוון דיאגנוסטי נכון מאוד. זה מה שצריך לעשות. שום כדור במקרה כזה לא אמור לעזור. קריוטיפ ובדיקה גנטית לשלמות כרומוזום Y אמור לספק תשובה לגבי הסיבה לחוסר בתאי הזרע, אם כי לא רק פגיעה בכרומוזום Y מהווה סיבה לכך. גם כרומוזום X מעורב וגם כרומוזומים אחרים. לדעתי יש מקום ליעוץ אצל רופא גנטיקאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיקי
    27/10/2018

ומה בנוגע לבדיקת זרע בהגדלה גדולה נראה לך שיש סיכוי או שזה כסף שיזקק לפח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    29/10/2018

סיכוי תמיד יש. ברפואה קיימים נסים ונפלאות. הוצאה כספית זה כבר החלטה הפרטית שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו