טיפולי ivf לאחר לידה שקטה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • טיפולי ivf לאחר לידה שקטה
    אורי
    17/04/2019

    בוקר טוב
    אני בת 40. לפני עשרה חודשים עברתי לידה שקטה בשבוע 35 על רקע מצוקת עובר שלא אותרה(נתיחה לא העלתה ממצאים) .הריון ספונטני .יש עוד שני ילדים גדולים ובריאים בבית.
    מאז מנסה להכנס להריון ללא הצלחה. הכול נראה תקין אצלי ,ביוצים סדירים,רירית מצוינת,זרע טוב גם. עברתי לאחרונה ivf ראשון. התגובה היתה מעל למצופה. הייתי אפילו בגירוי יתר לפני השאיבה(אסטרודיול 20000 ) לכן הביוץ הושרה עם 3 דקא. נשאבו 17 ביציות. למחרת התקשרו ואמרו שאין הפריות.... אחרי 48 שעות התפתחו 3 עוברים באיכות טובה(6 תאים דרגה a ביום 3). לשאלתי איך יכול להיות שאין הפריות לנוכח 17 ביציות שנשאבו הרופא הודה בחצי שהוא ראה שהכול מצוין ולכן לא ביצע איקסי בכלל. העוברים הוחזרו. הסבב לא צלח.כרגע התחלתי שוב הכנה לשאיבה נוספת. חוזרים על אותו טיפול עם מינונים נמןכים יותר . הרופא אמר שנעשה הפעם חצי איקסי. מניסיון העשיר שלך כאמבריולוג מה הכי נכון לעשות? איך אפשר למקסם טת הטיפול כדי לא לצאת שוב במפח נפש?
    הביציות נראו תקינות. הרזרבה טןבה.הזרע גם כאן. רירית היתה 12 בשאיבה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    26/04/2019

    שלום אורי,
    לדעתי רופא המטפל נקת בדרך הנכונה, הוריד מינון לגירוי השחלתי לאור התגובה חזקה בסבב הקודם. ממליץ לבצע הפריה בשיטת מיקרומניפולציה ל-2/3 מהביציות והפריה קלסית ל-1/3 הנותר של ביציות.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


