תדירות יחסים בתקופת הביוץ-המשך

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• תדירות יחסים בתקופת הביוץ-המשך
    דן
    16/06/2019

תודה על הצעה.
    החלטנו ליתר בטחון להוסיף יום לפני ואחרי כך שנקיים יחסים בין ימים 9 עד 17 על בסיס יומי(ואם ביום מסויים לא אצליח לפלוט זרע בגלל אינטנסיביות היחסים אז אותו היום יהיה הפסקה וביום שלמחרת אמשיך על בסיס יומי וכך הלאה)
    השאלה האם בהתחשב בגילי המתקדם 47 לא יכול להיגרם נזק למערכת הרבייה שלי בגלל האינטנסיביות הזאת?אם לדוגמא היחסים יהיו בימים 9,10,11,13,14,16,17 לא יקרה לי נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר ימי ההתנזרות המומלץ

דן
    16/06/2019

ושאלה שניה
    מה מספר ימי ההתנזרות המומלץ לפני שמתחילים את היחסים האינטנסיביים האלה כדי להתחיל עם זרע אופטימלי?2 ימי התנזרות?3?4?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    16/06/2019

שלום דן,

מנסיון של כ-30 שנה בתחום איני שמעתי על נזק מיחסים של פעם ביום. תהנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי ההתנזרות?

דן
    16/06/2019

כשכתבת שלא שמעת על נזק מיחסים של פעם ביום אני מניח שהכוונה שלא יהיה נזק גם אם זה ימשך בין שבוע ל10 ימים.תקן אותי בבקשה את אני טועה.
    ומה לגבי ההתנזרות?כמה ימים כדאי להתנזר כדי להתחיל את היחסים עם זרע אופטימלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    16/06/2019

התנזרות של יומיים - אופטימלי.
    שום נזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו