מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תדירות יחסים בתקופת הביוץ-המשךדן16/06/2019
תודה על הצעה.
החלטנו ליתר בטחון להוסיף יום לפני ואחרי כך שנקיים יחסים בין ימים 9 עד 17 על בסיס יומי(ואם ביום מסויים לא אצליח לפלוט זרע בגלל אינטנסיביות היחסים אז אותו היום יהיה הפסקה וביום שלמחרת אמשיך על בסיס יומי וכך הלאה)
השאלה האם בהתחשב בגילי המתקדם 47 לא יכול להיגרם נזק למערכת הרבייה שלי בגלל האינטנסיביות הזאת?אם לדוגמא היחסים יהיו בימים 9,10,11,13,14,16,17 לא יקרה לי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר ימי ההתנזרות המומלץ
דן16/06/2019ושאלה שניה
מה מספר ימי ההתנזרות המומלץ לפני שמתחילים את היחסים האינטנסיביים האלה כדי להתחיל עם זרע אופטימלי?2 ימי התנזרות?3?4?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש16/06/2019שלום דן,
מנסיון של כ-30 שנה בתחום איני שמעתי על נזק מיחסים של פעם ביום. תהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי ההתנזרות?
דן16/06/2019כשכתבת שלא שמעת על נזק מיחסים של פעם ביום אני מניח שהכוונה שלא יהיה נזק גם אם זה ימשך בין שבוע ל10 ימים.תקן אותי בבקשה את אני טועה.
ומה לגבי ההתנזרות?כמה ימים כדאי להתנזר כדי להתחיל את היחסים עם זרע אופטימלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש16/06/2019התנזרות של יומיים - אופטימלי.
שום נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)