חיידק אנדומטריוס ובעיות פוריות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • חיידק אנדומטריוס ובעיות פוריות
    יעל
    18/06/2019

    שלום רב
    אחרי לידתי השניה, כשהשתחררתי הביתה, עלה לי החום והיו לי כאבי בטן מטורפים. במיון אבחנו אדנוטמטריוס ובתרבית צוואר הרחם זיהו חיידק סטריפ a. קיבלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין ל10 ימים ועבר.
    רציתי לדעת האם יש מצב שהאנדומטריוס עבר לי או שזה בהכרח מחלה כרונית שתלווה אותי לכל החיים?
    חשוב לציין שלפני הלידה לא היו לי כאבי מחזור חזקים במיוחד, ואחרי הלידה עוד לא קיבלתי עקב הנקה (עברו חודשיים).. אז אני לא יכולה לזהות תסמינים של אנדומטריוס (כאבי מחזור חזקים למשל).
    באולטרסאונד ראו שיש לי נוזל עכור באגן. האם יכוחה להיות בעיית פוריות?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    20/06/2019

    שלום יעל,
    מסתמן שאנדומטריוזיס היה לך גם קודם. האם זה מתגבר, קשה לדעת כרגע. אנחנו יודעים שככל שאנדומטריוזיס חריף יותר, כך קשה יותר להכנס להריון. לא בהכרח שאנדומטריוזיס יתגבר, יכול להיות שהוא ימשיך להיות ברמה שהייתה לך ותוכלי להכנס להריון שוב כמו שזה כבר קרה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


