חשש מפגיעה בפוריות- התייעצות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • חשש מפגיעה בפוריות- התייעצות
    דן
    01/07/2019

    שלום לך.
    בטעות כשהתקלחתי-במקום להשתמש בסבון רחצה,השתמשתי בשמפו שניקרא שמפו למניעת קשקשים,ניקוי אינטנסיבי,מועשר בתמצית פחם,וכשסיבנתי את אזור איבר המין,היתה לי צריבה באזור שק האשכים שנמשכה מספר דקות ואז הלכתי לישון ונירדמתי.האם יתכן שנגרם נזק לפוריות וכדאי לעשות בדיקת זרע כדי לבדוק זאת?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    01/07/2019

    שלום דן,

    אין שום חשש לפגיעה בפוריות משמוש בשמפו במקום סבון

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


