שאלה למומחה וגם למשתמשות בפורום

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה למומחה וגם למשתמשות בפורום
    דנית
    13/07/2019

    שלום לך/ן מתקרבת לגיל 45(בעוד 3 חודשים)ויש 2 ילדים בן ובת. עשיתי לפני חודשיים טיפול הפריה שכשל. גם אם הפרופיל ההורמונלי שאעשה אם אקבל ווסת בשבועיים הקרובים יהיה לכאורה סביר,אני מניחה שאין טעם שאעשה הפריה נוספת מכיוון שההשקעה והמאמץ הנדרשים לא"שווים"את התמורה שהיא סיכוי של אחוז אחד או אחוזים בודדים במקרה הטוב להריון תקין. ובמקום הפריה חשבתי בנסיבות אלה לעשות מעקב זקיקים ואוביטרל לפני הביוץ. מה דעתך/ן?יש הצעה אחרת או נוספת? הערה-אין כוונה לעשות תרומת ביצית.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    16/07/2019

    אפשר לנסות מחזור טיפול טבעי, בעצם מה שגם את התכוונת

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


