נטילת פוסטינור ותופעות לוואי

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • נטילת פוסטינור ותופעות לוואי
    נירה
    02/08/2019

    שלום רב.
    אני בת 27 ללא לידות בעבר ולא משתמשת בגלולות כי לא מקיימת יחסים קבועים. לפני שבועיים לקחתי פוסטינור. ואחרי שבוע בערך נהיה לי דימום שנמשך חמישה ימים. ומאז יש לי כאבי בטן תחתונה. האים זה מסוכן?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    08/08/2019

    שלום נירה,
    נראה תקין, אבל בכל זאת ממליץ לך להבדק אצל רופא גינקולוג שלך

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


