מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תשובת בדיקת זרע והאם ניתן לשפר מורפולוגיה?ישראל07/01/2020
לאחר שנה וחצי של ניסיון להרות ללא הצלחה
פנינו לרופא פריון ,אני הלכתי להיבדק אצל אורולוג שבדק אותי גופנית ואמר ששק האשכים לא מפותח והנפח קטן
ביצעתי בדיקת זרע מאיסוף וגינלי לפני חודש ושבוע והתוצאות היו
נפח 1
חומציות 7.2
נזילות תקינה
ריכוז 0.8 ×10,6
תנועתיות בינונית 75%
מורפולוגיה לא בוצע משטח
היום עשיתי בדיקה חוזרת בהפרש של חודש ושבוע ולאחר התנזרות של 10 ימים והתשובות הן
נפח 2.2
Ph 7.8
נזילות תקינה
ריכוז 6.5×10,6
תנועתיות טובה 15%
מורפולוגיה תקינה 0%
נספרו כ 250 תאים
מה עליי לעשות ואיך ניתן לשפר?
אני מציין שקראתי באחד האתרים לאכול שום מטוגן כל בוקר וזה מה שעשיתי במשך 3 שבועות
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש07/01/2020שלום ישראל
ריכוז זרע נמוך מהנורמה וגם מורפולוגיה ירודה. ממליץ להיבדק אצל אורולוג (לשלול בעיית ואריקוצלה או דלקת או גורם אחר).
בכל מקרה ממליץ לקחת תוסף תזונתי Vitamale לשיפור איכות הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)