פריון בגיל 45 - טיפולים ותרופות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• פריון בגיל 45 - טיפולים ותרופות
    ורד
    28/02/2020

בנוגע לסוגיית הפריון - בעוד חודש ימלאו לי 45. מעולם לא ניסיתי להיכנס להיריון, אך מצבי הבריאותי מצוין וכך גם הבדיקות ההורמונליות שביצעתי לאחרונה שאינן מצביעות על בעיית פריון. האם אפשר לבצע טיפולי ivf בבתי חולים פרטיים כולל רכישת תרופות פריון בבית מרקחת פרטי מעל גיל 44 (החל מגיל 45) או שיש חוק האוסר על מכירת תרופות פריון לאשה בת 45 ומעלה בכל בתי המרקחת בארץ, כולל ללא מימון הקופה? האם אפשר לבצע טיפולי הזרעה בבית חולים ציבורי או במרפאה ציבורית בגיל 45 והאם כן אפשר יהיה לקנות תרופות בגיל 45 לטיפולי הזרעה? האם גם לטיפולי הזרעה נדרש אישור ועדה מחוזית של קופת החולים כמו בטיפולי הivf? אני מחכה כבר חודש לאישור הוועדה על ivf שטרם הגיע. בטופס שכתב לי רופא הנשים שלי המומחה לפריון הוא ציין שאין לי בעיית פריון אלא age factor וצירף את תוצאות הבדיקות ההורמונליות שיצאו כאמור טוב, אולי טוב מדיי וזה בעוכריי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    29/02/2020

שלום ורד,

במדינת ישראל מותר לעשות טיפולי IVF עד גיל 45 (כולל) כפי את יודעת. מכוון ועברת את הגיל הזה לא ניתן לטפל בך בארץ.
    קיימת אפשרות לטיפול פריון בחו"ל. חשוב לציין רק כי לאחר גיל 45 סיכוי להכנס להריון מביציות שלך מתקרב לאפס...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו