מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פריון בגיל 45 - טיפולים ותרופותורד28/02/2020
בנוגע לסוגיית הפריון - בעוד חודש ימלאו לי 45. מעולם לא ניסיתי להיכנס להיריון, אך מצבי הבריאותי מצוין וכך גם הבדיקות ההורמונליות שביצעתי לאחרונה שאינן מצביעות על בעיית פריון. האם אפשר לבצע טיפולי ivf בבתי חולים פרטיים כולל רכישת תרופות פריון בבית מרקחת פרטי מעל גיל 44 (החל מגיל 45) או שיש חוק האוסר על מכירת תרופות פריון לאשה בת 45 ומעלה בכל בתי המרקחת בארץ, כולל ללא מימון הקופה? האם אפשר לבצע טיפולי הזרעה בבית חולים ציבורי או במרפאה ציבורית בגיל 45 והאם כן אפשר יהיה לקנות תרופות בגיל 45 לטיפולי הזרעה? האם גם לטיפולי הזרעה נדרש אישור ועדה מחוזית של קופת החולים כמו בטיפולי הivf? אני מחכה כבר חודש לאישור הוועדה על ivf שטרם הגיע. בטופס שכתב לי רופא הנשים שלי המומחה לפריון הוא ציין שאין לי בעיית פריון אלא age factor וצירף את תוצאות הבדיקות ההורמונליות שיצאו כאמור טוב, אולי טוב מדיי וזה בעוכריי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש29/02/2020שלום ורד,
במדינת ישראל מותר לעשות טיפולי IVF עד גיל 45 (כולל) כפי את יודעת. מכוון ועברת את הגיל הזה לא ניתן לטפל בך בארץ.
קיימת אפשרות לטיפול פריון בחו"ל. חשוב לציין רק כי לאחר גיל 45 סיכוי להכנס להריון מביציות שלך מתקרב לאפס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)