דימום וסתי קצר בשנים האחרונות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• דימום וסתי קצר בשנים האחרונות
    מאיה
    31/03/2020

שלום, ביצעתי הפסקת הריון בסוף 2008 וכ-3 חודשים לאחר מכן נכנסתי להריון נוסף וילדתי את בתי השנייה. בשנים האחרונות (אולי 5 שנים) המחזור החודשי שלי שאורכו היה מס׳ ימים התקצר וכיום אורכו בסביבות יממה. האם יש קשר להפסקת הריון שביצעתי? ומה יכולה להיות ההשפעה של זה על הפוריות שלי?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    31/03/2020

שלום מאיה
    אין קשר בין הפסקת הריון ואורך דמם הויסתי. קרוב לודאי זה עניין של גיל. ממליץ לפנות לגינקולוג שלך שמכיר אותך ולהיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מאיה
    31/03/2020

תודה רבה ד״ר. לפני כשלוש שנים נבדקתי אצל רופא הנשים והוא מצא שהכל תקין (כולל רירית הרחם) השאלה היא האם לדימום שהתקצר יש השפעה על רמת הפוריות שלי וממה זה יכול לנבוע? (איך זה קשור לגיל)
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    31/03/2020

איני יודע בת כמה את. אבל בדיקה אצל גינקולוג לפני כ-3 שנים זה הרבה זמן. ממליץ לך להיבדק, גם בדיקה פיזית וגם הורמונלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו