בשבוע האחרון יוצא לי זרע בצבע שחור

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בשבוע האחרון יוצא לי זרע בצבע שחור
    ליאור
    05/04/2020

שלום עברתי ניתוח תסביב אשך לפניי חצי שנה וקיבעו לי את שני האשכים לשק
    ומאז אין רגע שאין לי כאבים . אבל התפקוד היה רגיל . עד שבשבוע האחרון התחיל לי עיקצוצים ואז ברגע גמירה . יצא זרע שחור הייתי בטוח זה מהמשטח . אבל יום אחריי בדקתי לכוס ושוב שחור . אמרתי אוליי חד פעמי ונסיתי שוב 3 פעמים בשבוע האחרון הזרע בצבע שחור . הלכתי למיון אורולוג בדק לי את האשכים בעזרת היד . ואמר לי הכול ניראה בסדר . ושלח אותי לבית . אני לחוץ ברמות האשכים לפניי הניתוח היו במקום אחר והיום האשכים ממש עומדים שזה אף פעם לא היה ככה . והכאבים לא עוברים . הלכתי לרופא מומחה לאחר הניתוח לא בזמן האחרון ואמר לי לפנות למרפאת כאב . זה ממש לא הפיתרון לבעיה שלי .
    אשמח לתשובה הגיונית ממה יכול לנבוע דבר כזה . ואם זה יכול לגרום לי לבעיות פוריות בעתיד . צירפתי תמונה של הזרע . בבקשה תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    07/04/2020

שלום ליאור,

צר לי שאיני יכול לעזור לך. זה ממש לא התחום שלי. אתה צריך לקבל עזרה ומענה מאורולוג ואולי להתיעץ עם מספר אורולוגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו