מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני שאיבה לשימור שלא עולה יפה ושינוי פרוטוקולאלמונית בלחץ31/08/2020
שלום, בת 38.
לפני כמה חודשים fsh 10.9 כל שטר הנתונים בנורמה ולא עשיתי בדיקת רזרבה שחלתית.
התחלתי שימור, הייתי על גונאל 300 ונוצרי רק 5 זקיקים. הרופא אומר שזו אינדיקציה לרזרבה נמוכה ואמר שאחליט אם לגשת לשאיבה שזו החלטה כספית שלי.
אני מסוממת מהורמונים, מבולבלת ובלחץ נוראי.
רווקה, כל חיי רציתי משפחה וחלמתי על ילדים,
לקראת שאיבה ויש 5 זקיקים כל הזמן היו חמש בלבד - כרגע מה שמטריד אותי זה שיש שני זקיקים גדולים 20 ו-25 ואני חוששת שהם לא יחזיקו להקפאה, שהם יתנוונו גם אם ישאבו אותם ולא יוכלו להקפיא. אני עושה הליך פרטי ומתלבטת אם לעצור ולחשב מסלול מחדש...
אני שבורה ברמות על, בוכה כל היום בלי שליטה ולא מצליחה להחליט.
נוטה לרצות לעצור כדי לחשב מסלול מחדש לנסות פרוטוקול אחר... לא מבינה למה הרופא שלי לא שינה אותו באמצע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש01/09/2020שלום לך,
לא משנים פרוטוקול באמצע. גונל F של 300 יחידות זה בסדר גמור. לדעתי היה מקום להוסיף גם LH לגיוס וגדילת זקיקים. ממליץ לך ללכת על השאיבה, אבל להשתמש בזרע תורם על מנת לקבל עוברים. שרידות עוברים בהקפאה הרבה יותר גבוהה משרידות של ביציות. ממליץ לעשות בדיקת רמת AMH שיתן אינדיקציה לגבי רזרבה שחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)