שימור איכות הזרע בזמן לחץ(סטרס)

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שימור איכות הזרע בזמן לחץ(סטרס)
    אלי
    17/06/2021

שלום לך.
    כתוצאה מארוע שיש לי מהעבודה בעוד שבועיים בחוף הים,ברצוני בפרק זמן זה להתחטב ככל האפשר ולנסות להוריד בשבועיים אלה כ-4 עד 5 ק"ג.גילי 49,גובהי 179 ומשקלי כיום 94-95.
    פשוט להפחית בצורה משמעותית את כמויות המזון אבל עדיין לשמור על תפריט מאוזן,ולהרבות בשתיית מים ובפעילות גופנית,
    בהנחה שאצליח במטרתי,האם להעכתך הלחץ(סטרס)שהגוף יחווה בשבועיים אלה יפגע באיכות הזרע שלי או שלא תהיה לכך שום השפעה לרעה על איכות הזרע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    17/06/2021

שלום אלי

הורדת 4-5 קילו ממשקל 94-95 כאשר שומרים על דיאטה מאוזנת ועושים כשר גופני אינם פוגעים בדרך כלל באיכות הזרע. ממליץ לא לעשות כשר גופני דרסטי. יש לקבל הנחיה ממדריך הכושר שלך. כמו כן, ממליץ לעשות בדיקת זרע לפני תחילת התהליך ואחרי סיומו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לפנייה המקורית

אלי
    17/06/2021

עשיתי לפני שבוע בדיקת זרע וכשהכנסתי את הנתונים לאיזה פורום של פוריות הגבר וביקשתי לדרג את איכות הזרע בסולם דמיוני 1 עד 7 כאשר 1 זה חלש מאוד,4 זה בינוני ו-7 מצויין.המומחה נתן דירוג 6,כלומר טוב-טוב מאוד
    והכוונה שלי היא להיכנס למשטר דיאטה של צפי להורדת 4-5 ק"ג במשך כשבועיים בלבד ולפי הערתך-לא אעשה כושר גופני דרסטי
    ואחרי אותם שבועיים כבר לא אעשה עוד בדיקת זרע אז אם ככה-להערכת לא צפויה ירידה באיכות הזרע אחרי אותם שבועיים?כי אם צפויה-אז אוותר מראש על הכניסה לאותם שבועיים של דיאטה משמעותית,למרות שאני מעוניין בה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    17/06/2021

איני צופה בפגיעה באיכות הזרע במיוחד אם אתה הולך על דיאטה מאוזנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו