הריון ספונטני אחרי גיל 45

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• הריון ספונטני אחרי גיל 45
    דני
    05/08/2021

שלום לך
    היפרתי את אשתי והיא היתה בהריון ספונטני תקין לפני 15 שנה כשגילה היה 31וגילי 34.(וגם הפרתי אותה והיה הריון ספונטני לפני 11-12 שנים)
    הבנתי שידועים מיקרים בספרות שהיו הריונות ספונטניים עד גיל 50.
    בזמנו כשהפרתי אותה לפני 15 שנה קיימתי איתה יחסים כל יום(כל 24 שעות בקירוב)במשך שבוע סביב מועד הביוץ שהיה ידוע כי אז היה מחזור קלאסי בן 28 ימים עם ביוץ ביום 14.ולא היה לי קושי בקיום היחסים אז למרות שהם היו במשך שבוע שלם כל יום.
    מחזורה האחרון לפני הנוכחי היה בן 21 יום וזה שלפניו 23.
    1.על פי נתונים אלה,סביב איזה יום או ימים של המחזור הנוכחי יכול להיות הביוץ?
    2.אם אקיים איתה יחסים כמו אז לפני 15 שנה כל יום במשך שבוע פעם ב-24 שעות בקירוב (בהנחה שבמהלך אותו שבוע לא יגיע שלב שבו לא תהיה לי שפיכה בגלל אינטנסיביות היחסים)האם בגלל שגילי כיום 49 יכול להיגרם לי נזק בריאותי למערכת הרביה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ספונטני אחרי גיל 45

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    05/08/2021

שלום דני

לא יגרם לך שום נזק בריאותי מקיום היחסים כל יום במשך שבוע ימים. נראה שמחזור של אשתך כבר אינו כל כך סדיר וזה תואם להגיל שלה. בגיל זה הרבה יותר קשה להרות, אבל תנסו.
    ממליץ לקיים יחסים מיום 10 של המחזור שלה ולהמשיך פעם ביום עד יום 16 של המחזור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך והוספת נתון

דני
    05/08/2021

לפי מה שכתבת יחסים ימים 10 עד 16 זה אומר שהביוץ סבעב יום 13(פלוס מינוס 3 ימים לכאן או לכאן)אבל אולי התבלבלת?כי צריך להוריד מאורך המחזור 14 ימים ואם מדובר בזה שהמחזור שלפני הנוכחי היה 21 ימים וזה שלפניו 23 ואני מוסיף נתון נוסף שזה שלפני שניהם היה כימי חלש מאוד עם בטא 16 ואורכו היה 26 ימים,האם אחרי העדכון הזה עדיין ההמלצה שלך נישארת כמו שהיא על יחסים בין ימים 10 עד 16?או שיש שינוי בהמלצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו