בטא 18 אחרי הזרעה כפולה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בטא 18 אחרי הזרעה כפולה
    עדי
    06/02/2022

שלום. עשיתי טיפול ראשון של הזרעה. והיא הייתה כפולה. הבטא הייתה 18 לאחר 14 יום. ההזרעה לא צלחה. קיבלתי מחזור כמה ימים אחרי ועדיין הבטא יחסית גבוהה -6
    מה הסיכוי שהיה פה ניסיון להריון שלא צלח?האם אני יכולה לדעת זאת? או שהבטא הייתה גבוהה בעקבות האוביטרל הכפול...?
    האם אפשר לדעת אם נעשה ניסיון קליטה שבסוף לא צלח?. מאוד חשוב לי לדעת....תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא 18 אחרי הזרעה כפולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא של אוביטרל יורדת ואינה צריכה להיות מזוהה

ד''ר אליעזר גירש
    06/02/2022

שלום עדי

בטא (של אוביטרל) יורדת ואינה צריכה להיות מזוהה אחרי כל כך הרבה זמן. זה נראה יותר כמו הריון כימי כאשר מתקיימים שלבים הראשונים של השרשה ורמת בטא עולה, אך יורדת במהרה בגלל אי תקינות של הריון (מצב העובר או מצב הרירית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לגרום לרירית הרחם להיות מוכנה לקליטה

עדי
    06/02/2022

תודה ד"ר על תשובתך! לקחתי פעמיים אוביטרל הייתכן שנישארו "שרידים" אחרי שבועיים וזה למה הבטא הייתה 18? אני מנסה להבין אם זה האוביטרל או אכן הריון כימי. והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שכן יצלח בפעם הבאה?🙏האם זה לא צלח בגלל משהו מסוים שבשליטתי? איך לגרום לרירית הרחם ליהיות מוכנה לקליטה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהבנתי מדובר בהיריון כימי ויש מקום לייעוץ

ד''ר אליעזר גירש
    07/02/2022

שלום עדי
    בהבנתי, מדובר בהריון כימי. על מנת להמליץ לך על דרך להצלחה, יש מקום ליעוץ כאשר כל הנתונים, תוצאות של בדיקות, תיק הרפואי שלך נמצאים מול ענייו של יועץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו