מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא 18 אחרי הזרעה כפולהעדי06/02/2022
שלום. עשיתי טיפול ראשון של הזרעה. והיא הייתה כפולה. הבטא הייתה 18 לאחר 14 יום. ההזרעה לא צלחה. קיבלתי מחזור כמה ימים אחרי ועדיין הבטא יחסית גבוהה -6
מה הסיכוי שהיה פה ניסיון להריון שלא צלח?האם אני יכולה לדעת זאת? או שהבטא הייתה גבוהה בעקבות האוביטרל הכפול...?
האם אפשר לדעת אם נעשה ניסיון קליטה שבסוף לא צלח?. מאוד חשוב לי לדעת....תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא של אוביטרל יורדת ואינה צריכה להיות מזוהה
ד''ר אליעזר גירש06/02/2022שלום עדי
בטא (של אוביטרל) יורדת ואינה צריכה להיות מזוהה אחרי כל כך הרבה זמן. זה נראה יותר כמו הריון כימי כאשר מתקיימים שלבים הראשונים של השרשה ורמת בטא עולה, אך יורדת במהרה בגלל אי תקינות של הריון (מצב העובר או מצב הרירית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לגרום לרירית הרחם להיות מוכנה לקליטה
עדי06/02/2022תודה ד"ר על תשובתך! לקחתי פעמיים אוביטרל הייתכן שנישארו "שרידים" אחרי שבועיים וזה למה הבטא הייתה 18? אני מנסה להבין אם זה האוביטרל או אכן הריון כימי. והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שכן יצלח בפעם הבאה?🙏האם זה לא צלח בגלל משהו מסוים שבשליטתי? איך לגרום לרירית הרחם ליהיות מוכנה לקליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהבנתי מדובר בהיריון כימי ויש מקום לייעוץ
ד''ר אליעזר גירש07/02/2022שלום עדי
בהבנתי, מדובר בהריון כימי. על מנת להמליץ לך על דרך להצלחה, יש מקום ליעוץ כאשר כל הנתונים, תוצאות של בדיקות, תיק הרפואי שלך נמצאים מול ענייו של יועץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)