קשיי פוריות וקושי כניסה להריון.

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• קשיי פוריות וקושי כניסה להריון.
    B
    21/02/2022

הי,
    אני בת 28.5.קיבלתי דימום ב16.2 שנגמר היום.אין לי מחזורים,יש לי דימומים כמעט בלי הפסקה מחודש מאי 2021. יש לי הפסקה של אולי 4 ימים מחודש.*אציין שבאופן מפתיע החודש הייתה הפסקה של דימום מתחילת החודש עד שהתחיל ב-16.2 שנגמר היום.השאלה אם הפעם תהיה הפסקה מתי אני יכולה להסיק מכך שיהיה הביוץ.החל 27.2-23.3 במידה והיה מחזור?זה הרגיש לי מחזור היו תסמינים.אני רוצה לדעת אם יש מצב לביוץ שבוע הבא כדי לנסות להיכנס להריון. אני אחרי 2 הפלות טבעיות.
    אבחנו אצלי לפני כחודש בהיסטרסקופיה רירית היפרמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפנות לבירור סיבה של רירית היפרטרופית

ד''ר אליעזר גירש
    22/02/2022

שלום B,
    ממליץ לפנות לרופא גנקולוג שלך לבירור סיבה של רירית היפרטרופית, דימומים רבים, מצב הורמונלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי פוריות וקושי כניסה להריון.

B
    22/02/2022

היי דוקטור,
    אני ממש רוצה להיכנס להריון. לקחתי גלולות הרי מספר חודשים וזה לא סידר את הבעיה של הדימומים.
    השאלה אם יש סיכוי שיהיה ביוץ שבוע הבא כי זה ממש הרגיש לי כמו מחזור תסמינים כמו של מחזור והכל. וברוך השם מאתמול בערב אין בכלל דימומים. שווה לנסות לקיים יחסי מין כמעט כל יום מהיום כולל כל השבוע הבא? כל עוד אין דימומים ובהנחה שהפעם זה היה מחזור? כי זה ממש הרגיש לי ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקובל לקיים יחסי מין כל יום סביב הביוץ במשך 6 ימים

ד''ר אליעזר גירש
    22/02/2022

שלום B,
    מקובל לקיים יחסי מין כל יום סביב הביוץ במשך 6 ימים עם זמנים הבאים: 4 ימים לפני הביוץ ועוד יומיים לאחר הביוץ. כל זה כאשר את יודעת מה מןעד הבייוץ (לפי מחזורים הקודמים). הבעיה אצלך גם המצב של רירית הרחם ולכן אני מפנה אותך לרופא גניקולוג שלך שמכיר אותך ושיכול לבצע בדיקות ומעקב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו