מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרע לא תקינה למרות 2 הריונות ספונטניים בעברדנה06/07/2022
שלום ותודה מראש על המענה,
אני בת 26 בעלי בן 29 ויש לנו 2 ילדים הקטנה בת שנה וחצי.עכשיו 9-10 חודשים מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה.
יש לציין שנכנסתי להריון מהניסיון הראשון בפעמים הקודמות.
לפני שאני פונה לרופא יעודי בעלי עשה בדיקת זרע באופן פרטי התוצאות הן:
נראות -תקינה
נזילות -לא תקינה
נפח 1.5 מל
חומציות 9
ריכוז זרע 11 מיליון
כמות זרע 16.5 מיליון
תנועתיות 20%
אחוז תאי זרע חיים 35%
מורפולוגיה- 2% תקין, 1% בורדרליין ו97% פגם בראש
ממיטב הבנתי ואחרי שראיתי את ערכי הייחוס הבדיקה אינה תקינה.
שאלה ראשונה- איך קרה שבעבר כן הצלחתי להיקלט ועוד מהר עם כזה זרע?
שאלה שנייה- לדעתך יפנו אותנו ישר להזרעה או שצריך לעשות עוד בדיקות לבעלי (אני כמובן אעשה את שלי) ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ לעשות בדיקת זרע חוזרת
ד''ר אליעזר גירש11/07/2022שלום דנה,
קודם כל, ממליץ לעשות בדיקת זרע חוזרת כי נתוני הזרע משתנים אצל גברים מיום ליום. דבר נוסף: זה שנכנסתם להריון לפני מספר שנים לא אומר שנתונים שלכם בנתיים לא השתנו ומצב היום יכול להיות אינו דומה למצבכם לפני מספר שנים.
ממליץ להישתמש בתוסף תזונתי Vitamale לשיפור פעילות האשכים וכך גם אולי לשפר את איכות הזרע.
להמשיך לקיים יחסים במיוחד סביב הביוץ שלך.
אם אין הצלחה להיקלט במשך שנה, אז יש מקום לפנות ליעוץ מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)