מה הסיכוי להריון טבעי עם מורפולוגיה הנ"ל?

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי להריון טבעי עם מורפולוגיה הנ"ל?
    אלה
    20/10/2022

שלום
    אני ובעלי מנסים בערך כשנה להכנס להריון, עשינו בדיקות צילום רחם שתודה לאל היה תקין, במקביל בעלי עשה בדיקת מורפולוגיה שאת הצילום אצרף בהודעה, השאלה שלי, באחוז המורפולוגיה של בעלי האם יש לנו סיכוי להכנס להריון טבעי? לא פגום( מאוד הפחידו אותי ואמרו שבגלל המורפולוגיה הפגומה יכול להיות חלילה הריון פגום) , מאוד אשמח לשמוע את דעתך. אנחנו מאוד מודאגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר תאי הזרע בעלי מורפולוגיה תקינה עומד על 0

ד''ר אליעזר גירש
    20/10/2022

שלום אלה,
    לפי בדיקה רואים שמספר תאי הזרע עומד על הגבול התחתון. גם תנועתיות בגבול התחתון. מספר תאי הזרע בעלי מורפולוגיה תקינה עומד על 0. לאחר שנה של נסיון להרות ללא הצלחה, וגם בהמשך לתוצאות בדיקת הזרע, ממליץ לפנות ליחידה להפריה חוץ גופית. מורפולוגיה לא תקינה של תאי הזרע אינה אומרת שיוולד תינוק לא תקין. מדדי זרע אומרים מה הסיכוי להיכנס להריון. בנתונים שלכם הסיכוי להריון הוא נמוך יותר מאשר במצב תקין של זרע. קיים סיכוי להיכנס להריון בעזרת הפריה חוץ גופית. ממליץ בחום לנטול תוסף תזונתי Vitamale לשיפור איכות הזרע. כמו כן שווה להיבדק גם אצל רופא אורולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו