מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה אפשר להפיק מהפשרת ביציותדנה06/11/2022
שלום ב2019 הקפאתי ביציות וב"ה היו יותר מ20.
לפני שנה עברתי ivf וסירבו להשתמש בהם כי רצו לעשות טרי ושוב הרמונים וזריקות וגוף נפוח..הקפאתי 2 עוברים מתרומת זרע וביצית שלי.
מה יעלה בגורל הביציות הקפואות .האם כדאי לקנות זרע מחדש ולנסות עובר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ברור לי למה במחזור הטריא לפני שנה
ד''ר אליעזר גירש06/11/2022שלום דנה,
לא ברור לי למה במחזור הטריא (לפני שנה) לא הסכימו להפשיר גם את הביציות משנת 2019 ולהפרות את כולן בזרע תורם שרכשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם מה שהצעתי
דנה07/11/2022בגדול קניתי 3 מנות . כי זה מה שהמליצו בבנק הזרע..ממש מבצע שהיה קיים . זה ממש בית מסחר )ובשאיבה האחרונה לפני שנה יצאו 20. עשו הפריה שרדו 5 עוברים.
הפרופ לא הסכים. בשום אופן . וגם לא לאופציה של החזרה תאומים.
מה יעלה בגורל הביציות ? כבר תיכף 5 שנים וצריכה לחדש תשלום על ההקפאה
כמה ישרדו לדעתך. היו 30 מוקפאים האם כדאי לרכוש מנות מתורם נוסף? וכמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש07/11/2022שלום דנה,
לא ברור לי סיפור שלך עד הסוף. לדעתי את צריכה לקבל יעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני אמורה לשאול
דנה07/11/2022ביעוץ.
האם לivf לפנות ? או לאיזה גורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לעשות ייעוץ דרכי או דרך כל מומחה בפוריות
ד''ר אליעזר גירש08/11/2022שלום דנה
אפשר לעשות יעוץ דרכי או דרך כל מומחה בפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצתי עם הפרופ
דנה10/11/2022שטיפל בי בivf אמר שכרגע לא היה נוגע בהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)