רמות אסטרדיול בivf

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• רמות אסטרדיול בivf
    שני
    07/11/2022

שלום,
    אני עכשיו במהלך סבב ivf. שמתי לב שרמות האסטרדיול ממש גבוהות ולא נראה שהן תואמות את כמות הזקיקים הגדולים שרואים באולטרסאונד. כרגע אני על 7500 אסטרדיול ובאולטרסאונד רואים 4 זקיקים ממש גדולים והשאר דיי קטנים. איך יכול להיות שהאסטרדיול כזה גבוה ואילו כמות הזקיקים הגדולים היא יחסית קטנה? חשוב לי לציין שכל יומיים האסטרדיול מכפיל את עצמו אבל לעומת זאת כמות הזקיקים שרואים באולטרסאונד לא גדלה בהתאם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמות אסטרדיול בivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    07/11/2022

שלום שני,
    זה שרמת אסטרדיול מכפילה את עצמה, סימן טוב.
    לגבי רמת אסטרדיול גבוהה ומאוט הזקיקים, יש להבין באיזה יחידות מדידה מדובר, באיזה יחידות מעבדה נותנת את התוצאה: פיקוגרם למיליליטר או פיקומול לליטר ? יתכן וזאת הבעיה בהבנת התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היחידות

שני
    07/11/2022

היחידות הן פיקומול לליטר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 7500 פיקומול לליטר שווה ערך ל640 פיקוגרם למיליליטר

ד''ר אליעזר גירש
    08/11/2022

שלום שני
    עכשיו אנחנו בעניין. 7500 פיקומול לליטר שווה ערך ל-640 פיקוגרם למיליליטר. את רואה שערכים מתאימים ל-4-5 זקיקים בערך. הכל בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו