וריקוצלה שחזרה לאחר ניתוח קשירה גבוה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה שחזרה לאחר ניתוח קשירה גבוה
    ליאור
    09/12/2022

שלום,
    שמי ליאור השתחררתי ממגב, בן 21, לפני 8 חודשים במהלך השירות ביצעתי תיקון וריקוצל בשיטה של קשירה גבוהה מצד שמאל, לפני מישהו כמו חודש החלו לי כאבים בבטן התחתונה ובאשך המנותח לאחר ביצוע של אולטראסאונד נאמר לי ע״י רדיולוג והקרדיולוגיה שחזרה לי הוריקוצל וזה מה שסביר להניח שגורם לכאבים, יש לציין שהוריקוצלה שהייתה לי לפני הניתוח לא גרמה לכאבים (והיא הייתה דרגה 3) אך כעת הוריקוצלה מקרינה לי כאבים חדים לאשך שמאל ולבטן התחתונה בכל מאמץ קטן.
    רציתי לדעת כמה סיכויים יש לי להעביר את הכאבים בעזרת ניתוח נוסף או כל טיפול פולשני אחר.. ואם אפשר לדעת עוד לגבי וריקוצלה חוזרת(כמה פעמים יכולה לחזור מה השיעור תיקון של וריקוצלה שחזרה, לדעת עוד לגבי טיפול בכאבים האלה ומה הסיכויים להיפטר מהם בעזרת הרפואה המתקדמת שלנו
    בבקשה לנסות לעזור צריך פה עזרה ואופטימיות תודה עם ישראל

*אם מישהו יכול להציע לי עזרה מוזמנים לשלוח הודעה בוואצפ למס טלפון שמופיע תודה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    09/12/2022

שלום ליאור,
    אתה צריך להיתיעץ עם רופא אורולוג ועדיף לשמוע דעה נוספת. כללית, רק חלק מניתוחי תיקון ואריקוצלה נותנים תוצאה חיובית. קיימות גם שיטות שונות לתיקון ואריקוצלה ויש לבחון ולבדוק איזה מהן מתאימות לך יותר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו