מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון ביתיתדניאל07/01/2023
שלום
אני מטופלת במחלקת ivf מבצעת תהליך PGD , בוצעו עד הים 6 החזרות שכשלו, את ההחזרה האחרונה עשיתי ב 28.12 בסבב הנוכחי נוסף לי להזריק קלקסן 40, פעם ביום( לאחר בדיקה נמצא פקטוק ליידן 5 ) , בנוסף לוקחת 2 אנדומטרין ביום ודופיסטון 3 פעמים ביום. היום עשיתי בדיקה בתית שלצערי יצאה שלילית, רציתי לדעת אם יכול להיות שאחד התרופות שאני נוטלת יכולים לשבש את התוצאה, הבדיקת בטא ב 09.01
האם קיים סיכוי לאופטמיות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינתי הוחזר עובר יום 5 מוקפא איכות טובה
דניאל07/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם PGT בוצע עקב חוסר קליטה להיריון
ד''ר אליעזר גירש07/01/2023שלום דניאל
האם PGT בוצע עקב חוסר קליטה להריון? מה גילך? מה איכות הזרע? מה רקע הרפואי? צריך לראות את כל התמונה. יש להמשיך לקחת את הטיפול שניתן לך על ידי רופא המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת תהליך הPGD אני מבצעת כי אני נשאית של מוטציה
דניאל08/01/2023שבוע טוב
את תהליך ה PGD אני מבצעת כי אני נשאית של מוטציה nf1,
אני בת 34, איכות הזרע תקינה, אני לא יודעת להגדיר בנתונים אבל מהבדיקה האחרונה הכול יצא תקין, אני בחורה בריאה ללא בעיות רפואיות (מלבד nf1, פקטור ליידן 5)
רשמח לדעת אם קיים סיכוי שכן בוצע השתרשות , או שהבדיקה הביתית אמינה, האם קיימת תקווה?
+תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת ההיריון הביתית אינה אמינה מספיק
ד''ר אליעזר גירש08/01/2023שלום דניאל,
בדיקת הריון הביתית אינה אמינה מספיק ויש לבצע בדיקה לפי הנחיות הרופא המטפל שלך. כן, יש לך סיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)