מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפעלת לחץ על האגן לאחר החזרת עובראביבית20/01/2023
בערך יום לאחר החזרת עובר (יום או יומיים) הצמדתי את איבר מיני על קצה של שולחן כדי להגיע לסיפוק מיני (אורגזמה) והרגשתי תוך כדי הפעולה שאני מפעילה לחץ על האגן והבטן מתכווצת - וגם אחרי ההגעה לאורגזמה עוד כמה דקות אחרי הרגשתי את הבטן מתכווצת זה לחץ שיכול לפגוע בעובר//לפלוט אותו או לכווץ אותו על ידי כיווץ דפנות הרחם ולגרום לחוסר התשרשותו?
אני עושה זאת מדי יום ומתוך הרגל ורק לאחר מכן הרגשתי שזה פגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות לאחר שאישה מגיעה לסיפוק מיני
ד''ר אליעזר גירש20/01/2023שלום אביבית,
איני סקסולוג ואתן לך תשובה של אמבריולוג קליני (זה המקצוע שלי). התכווצויות לאחר שאישה מגיעה לסיפוק המיני אינן צריכות לגרום לנזק לעובר או לפלוטו החוצה. ההפך הוא כנראה הנכון, מכוון שקיימים מאמרים מדעיים ועמדה של חלק מהרופאים טובים שטוענים שקיום יחסי מין וסיפוק מיני תורם להשרשת עובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעלת לחץ על האגן-המשך
אביבית20/01/2023ומה לגבי זה שהפעלתי לחץ די כבד על האגן לפני שהגעתי לסיפוק מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקווה שהכל בסדר ואני לא מכיר עדויות דומות
ד''ר אליעזר גירש20/01/2023מקווה שהכל בסדר. אני לא מכיר עדויות דומות למקרה שלך מספרות המדעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)