הפעלת לחץ על האגן לאחר החזרת עובר

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• הפעלת לחץ על האגן לאחר החזרת עובר
    אביבית
    20/01/2023

בערך יום לאחר החזרת עובר (יום או יומיים) הצמדתי את איבר מיני על קצה של שולחן כדי להגיע לסיפוק מיני (אורגזמה) והרגשתי תוך כדי הפעולה שאני מפעילה לחץ על האגן והבטן מתכווצת - וגם אחרי ההגעה לאורגזמה עוד כמה דקות אחרי הרגשתי את הבטן מתכווצת זה לחץ שיכול לפגוע בעובר//לפלוט אותו או לכווץ אותו על ידי כיווץ דפנות הרחם ולגרום לחוסר התשרשותו?
    אני עושה זאת מדי יום ומתוך הרגל ורק לאחר מכן הרגשתי שזה פגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצויות לאחר שאישה מגיעה לסיפוק מיני

ד''ר אליעזר גירש
    20/01/2023

שלום אביבית,
    איני סקסולוג ואתן לך תשובה של אמבריולוג קליני (זה המקצוע שלי). התכווצויות לאחר שאישה מגיעה לסיפוק המיני אינן צריכות לגרום לנזק לעובר או לפלוטו החוצה. ההפך הוא כנראה הנכון, מכוון שקיימים מאמרים מדעיים ועמדה של חלק מהרופאים טובים שטוענים שקיום יחסי מין וסיפוק מיני תורם להשרשת עובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעלת לחץ על האגן-המשך

אביבית
    20/01/2023

ומה לגבי זה שהפעלתי לחץ די כבד על האגן לפני שהגעתי לסיפוק מיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שהכל בסדר ואני לא מכיר עדויות דומות

ד''ר אליעזר גירש
    20/01/2023

מקווה שהכל בסדר. אני לא מכיר עדויות דומות למקרה שלך מספרות המדעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו