מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמות מנות תקינהרזיאל09/02/2023
שלום רב,
כמה מנות ניתן להפיק משפיכה? האם כמות המנות שהצליחו להקפיא משפיכה אחת שלי מעידה על איכותו של הזרע?
בנוסף כמה נסיונות הפריה ניתן לעשות מ"מנה" שהוקפאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרוק ניתן לחלק למנות לפי איכות הזרע
ד''ר אליעזר גירש09/02/2023שלום רזיאל,
מרוק (שפיכה) ניתן לחלק למנות לפי איכות הזרע. אם זרע מצויין, ניתן לחלק למספר מנות. אם איכות הזרע חלשה, מחלקים לפחות מנות ולפעמים מרוק אחד שווה מנה אחת בהקפאה. הכל תלוי בטיב הזרע.
מנה מוקפאת אחת מיועדת לסבוב הפריה אחד בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפיכך אם הקפיאו 3 מנות מהפעם האחרונה
רזיאל09/02/2023לפיכך אם הקפיאו 3 מנות מהפעם האחרונה שנתתי רוק אזי סה"כ כנראה שהדברים תקינים או שזה דווקא נחשב למעט?
ציפיתי ש"יצליחו" להקפיא משמעותית יותר מנות ולכן ולכן תוהה האם זה יכול להעיד על משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליץ להסתכל על תוצאות בדיקת הזרע
ד''ר אליעזר גירש09/02/2023ממליץ להסתכל על תוצאות בדיקת הזרע ולא על מספר מנות שהקפיאו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רזיאל13/02/2023תודה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהל רזיאל
שאלה לרזיאל10/02/2023באיזה בית חולים הקפאת מנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן להקפיא זרע בכל בית חולים
ד''ר אליעזר גירש10/02/2023ניתן להקפיא זרע בכל בית חולים, אך אחסון (שמור מנות הזרע) אפשרי בבתי חולים בהם קיים בנק הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואל כי גם לי הקפיאו רק 3
שאלה לרזיאל11/02/2023אני שואל כי גם לי הקפיאו רק 3 ואני חושש שנעשתה תרמית והזרע הלך למקומות אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לברר במרכז הרפואי בו בוצעה ההקפאה
ד''ר אליעזר גירש11/02/2023יש לברר במרכז הרפואי בו בוצעה ההקפאה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)