מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עקרות גברית - האם גבר יכול להיות עקר עם OTA?מישהו08/04/2023
אם גבר בן 45 אובחן עם OTA ברמה בינונית - כלומר כל המדדים (תנועתיות, מורפולוגיה, ריכוז) מתחת לנורמה אך לא ברמה קיצונית - מה הסיכוי שלא ניתן יהיה להשיג הריון תקין עם זרע כזה עם תורמת ביציות צעירה בהנתן שמבוצע ICSI.
אם התשובה היא שקיים סיכוי שפשוט לא ניתן להשיג הריון תקין - אשמח להבין מה יכולות להיות הסיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש08/04/2023שלום
אם יש לך OTA, חשוב להיבדק אצל אורולוג שמתמחה בפוריות. קיימת חשיבות למצוא את הסיבה/ות ל-OTA ולטפל בתופעה בהתאם. בהחלט, במצבים ש-OTA נוצר לא על רקע הגנטי אלא מסיבות סביבתיות והתנהגויות אפשר לשפר את המצב.
בכל מקרה, בעזרת שיטות ה-IVF קיים סיכוי שיימצא תא זרע תקין להפריה, היכול להביא להריון תקין ולידת תינוק/ת בריא/ה.
בתור תוספת, ממליץ בחום על שימוש בתוסף תזונתי Vitamale המשפר את פעילות האשכים וכך גם לייצור של תאי הזרע באיכות טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל...
מישהו08/04/2023ראשית,
היו לי 2 תוצאות של OTA אבל שנה לאחר מכן - התוצאות היו טובות - כלומר, הכל מעל הנורמה (60% תנועה, 5% מורפולוגיה ו-40 מיליון ריכוז)...לא עשיתי שום שינוי תזונתי או משהו.
מי יודע מה המצב עכשיו...
אני פשוט מנסה להבין האם גבר יכול להיות עקר אם יש לו מספיק זרע ברמה סבירה גם אם לא אופטימלי.
לגבי התוסף שאתה מציע - לפי מה שראיתי (תקן אותי אם אני טועה), אתה קשור לחברה שמשווקת את התוסף הזה (האם אתה פיתחת את התוסף?)...
ולכן אני לא ממש יודע איך להתייחס להמלצה שלך - מכיוון שנראה שיש לך אינטרס כלכלי בעניין...
סליחה אם אני ישיר מדי...אבל פשוט ככה זה נראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש09/04/2023יתכן וגופך עבר עקה מסיבה כלשהי וזה השפיעה על איכות הזרע. לאחר מכן הכל הסתדר. אנחנו מכירים מצבים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)