מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר יקר שלום רב!ליהי03/07/2008
אני ובעלי עוברים החודש הזרעה ראשונה בע"ה. אנחנו בשתי קופות חולים שונות. ההשבחה מתבצעת בראשל"צ ואילו ההזרעה אמורה להתבצע בת"א. להערכתי לא יקח יותר מחצי שעה להגיע לת"א. האם זה בסדר?האיכות שלו לא תרד?והיכן אני אמורה לשמור את המבחנה עם הזרע בזמן הנסיעה ?הבנתי שצריך חום גוף? תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה כותבת שוב...הכתב יצא מבולבל!
ליהי03/07/2008אני ובעלי עוברים החודש הזרעה ראשונה . אנחנו בשתי קופות חולים שונות. ההשבחה מתבצעת בראשון לציון ואילו ההזרעה אמורה להתבצע בתל אביב. להערכתי לא יקח יותר מחצי שעה להגיע לתל אביב. האם זה בסדר?האיכות שלו לא תרד?והיכן אני אמורה לשמור את המבחנה עם הזרע בזמן הנסיעה ?הבנתי שצריך חום גוף? תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
IUI וזמן
ד''ר אליעזר גירש03/07/2008שלום ליהי
לאחר שמכינים את הזרע להזרעה תוך רחמית יש די הרבה זמן שהזרע שומר על חיוניותו. לא צריך להלחץ אם הזרע (לאחר טיפול עבור הזרעה) יגיע תוך חצי שעה או שעה או שעתיים. רק אם זרעונים ביכות ירודה מאוד הזמן יהיה לרעתם. מנת זרע המוכנה להזרעה צריכה להיות בין 34 עד 37 מעלות, כך שהחזקתו קרוב לגוף ישמור על החום הדרוש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)