ד"ר יקר שלום רב!

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• ד"ר יקר שלום רב!
    ליהי
    03/07/2008

אני ובעלי עוברים החודש הזרעה ראשונה בע"ה. אנחנו בשתי קופות חולים שונות. ההשבחה מתבצעת בראשל"צ ואילו ההזרעה אמורה להתבצע בת"א. להערכתי לא יקח יותר מחצי שעה להגיע לת"א. האם זה בסדר?האיכות שלו לא תרד?והיכן אני אמורה לשמור את המבחנה עם הזרע בזמן הנסיעה ?הבנתי שצריך חום גוף? תודה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יקר שלום רב!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה כותבת שוב...הכתב יצא מבולבל!

ליהי
    03/07/2008

אני ובעלי עוברים החודש הזרעה ראשונה . אנחנו בשתי קופות חולים שונות. ההשבחה מתבצעת בראשון לציון ואילו ההזרעה אמורה להתבצע בתל אביב. להערכתי לא יקח יותר מחצי שעה להגיע לתל אביב. האם זה בסדר?האיכות שלו לא תרד?והיכן אני אמורה לשמור את המבחנה עם הזרע בזמן הנסיעה ?הבנתי שצריך חום גוף? תודה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IUI וזמן

ד''ר אליעזר גירש
    03/07/2008

שלום ליהי
    לאחר שמכינים את הזרע להזרעה תוך רחמית יש די הרבה זמן שהזרע שומר על חיוניותו. לא צריך להלחץ אם הזרע (לאחר טיפול עבור הזרעה) יגיע תוך חצי שעה או שעה או שעתיים. רק אם זרעונים ביכות ירודה מאוד הזמן יהיה לרעתם. מנת זרע המוכנה להזרעה צריכה להיות בין 34 עד 37 מעלות, כך שהחזקתו קרוב לגוף ישמור על החום הדרוש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו