מידע רפואי
פורומים
- רפואה סינית
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- היפנוזה
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- הומואים, לסביות
- אף אוזן גרון ילדים
- סרטן (אונקולוגיה)
- יופי
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- הפרעות אכילה - תמיכה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- פונדקאות
- שיקום הפה, ציפויי חרסינה
- אוסטאופורוזיס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
מנהל הפורום
053-4877802
053-4877802 ללא פרסום בפורום
- פרופיל הורמונלי מצורף מלא לדעתך 🙏🙏🙏Lian12/08/2023
אני מאוד אשמח אם תוכל להציץ בצילום מסך שצירפתי פה , ביצעתי פרופיל הורמונלי מלא של 16 מדדים ויצאו לפי הבנתי 4 מדדים מתוכם חריגים מעט.. אני לפני או תרומת זרע או תרומת ביצית, לפי תוצאות הפרופיל המצורף מה לדעתך אני צריכה עם יותר סיכויים ? תרומת זרע או תרומת ביצית? אני בת 44 רווקה, אני לא מעשנת ואוכלת בריא כמה שאפשר,
וללא משקל עודף. המחזור שלי סדיר כל חודש בתאריך המדוייק. מוזר לי שיש 4 מדדים עם חריגות , האם יש טיפול לאזן אותם למיטב ידיעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר אליעזר גירש12/08/2023שלום ליאן,
אתחיל עם מה שנראה לי בסדר וזה SHBG שמעט גבוה, ורמת TSH שנמצא בגבול העליון של נורמה. שני המדדים בגדר התקין מבחינת פעילות הגוף.
לגבי אסטרדיול מעט נמוך ו-FSH טיפ טיפה גבוה, שני המדדים מתאימים לגילך ומעידים על ירידה בפעילות השחלתית בהתאם לגיל.
אם ברצונך להיכנס להריון, קיים סיכוי עם ביציות משלך, אומנת סיכוי נמוך יותר מסיכוי של אישה בשנות ה-30. ממליץ לעשות שני נסיונות טיפולי IVF עם ביציות משלך ואם לא תצליחי להיכנס להריון, לעבור לתוכנית של תרומת ביציות. אם אין לך בן זוג, אז תרומת זרע, בהחלט מהווה פתרון טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?