פרופיל הורמונלי מצורף מלא לדעתך 🙏🙏🙏

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי מצורף מלא לדעתך 🙏🙏🙏
    Lian
    12/08/2023

אני מאוד אשמח אם תוכל להציץ בצילום מסך שצירפתי פה , ביצעתי פרופיל הורמונלי מלא של 16 מדדים ויצאו לפי הבנתי 4 מדדים מתוכם חריגים מעט.. אני לפני או תרומת זרע או תרומת ביצית, לפי תוצאות הפרופיל המצורף מה לדעתך אני צריכה עם יותר סיכויים ? תרומת זרע או תרומת ביצית? אני בת 44 רווקה, אני לא מעשנת ואוכלת בריא כמה שאפשר,
    וללא משקל עודף. המחזור שלי סדיר כל חודש בתאריך המדוייק. מוזר לי שיש 4 מדדים עם חריגות , האם יש טיפול לאזן אותם למיטב ידיעתך?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    12/08/2023

שלום ליאן,
    אתחיל עם מה שנראה לי בסדר וזה SHBG שמעט גבוה, ורמת TSH שנמצא בגבול העליון של נורמה. שני המדדים בגדר התקין מבחינת פעילות הגוף.
    לגבי אסטרדיול מעט נמוך ו-FSH טיפ טיפה גבוה, שני המדדים מתאימים לגילך ומעידים על ירידה בפעילות השחלתית בהתאם לגיל.
    אם ברצונך להיכנס להריון, קיים סיכוי עם ביציות משלך, אומנת סיכוי נמוך יותר מסיכוי של אישה בשנות ה-30. ממליץ לעשות שני נסיונות טיפולי IVF עם ביציות משלך ואם לא תצליחי להיכנס להריון, לעבור לתוכנית של תרומת ביציות. אם אין לך בן זוג, אז תרומת זרע, בהחלט מהווה פתרון טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו