ד"ר ניצן שלזינגר השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
שלום, אני בערך עשרה חודשים נוטלת גלולות יאז, אני עכשיו נמצאת גלולות הלבנות ואמורה לקבל מחזור. על פי החישוב המחזור הבא שלי אמור להגיע בדיוק בזמן שאני בחופשה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לא לפתוח חפיסה חדשה ולעשות הפסקה לשבוע ( בזמן הזה גם לא לקיים יחסי מין) ולפתוח חפיסה שבוע אחרי ההפסקה, על מנת שבחופשה שלי לא אהיה במחזור
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד