מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרית מבחנה מחדלללי28/08/2023
שלום וברכה
לפני כמה ימים עשיתי טיפול ivf.
הפעם החלטתי לעקוב ולבדוק את המעבדה. מהשאיבה חיכיתי וחיכיתי עד שידץגידו לי שהפרו את הביציות.
רק אחרי חמש וחצי שעות הפרו אותן! לפי מה שקראתי זה מנש מאוחר וסכוי גדול שפוגע באיכות העוברים ולכל הפחות בסיכויי השתרשותם.מה עושים עם המצב הזה? הרופאים חסרי אונים מול המעבדות ואני לא מסכימה לקבל טיפול הורמונלי חודש שלם ושהכל יהרס בגלל המעבדה.
יש עילה לתביעה? יש סכוי שאם אתבע אותם אזכה אם אציג את המחקרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש28/08/2023שלום ללי,
את טועה ובגדול. הפריה בדרך כלל נעשת כ-4-6 שעות לאחר שאיבת הביציות. שאיבה נעשת כ-36 שעות לאחר לקיחת הטריגר והפריה נעשת יותר קרוב ל-42 שעות ממתן הטריגר (בערך בזמן של "הביוץ הטבעי"). בין 36 שעות ועד 42 יוצא 4-6 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ללי30/08/2023מוזר.
כבר שמעתי מכמה אמבריולוגיות, קראתי על זה וגם ממכון מיון הזרע זה נאמר לי, שיש עדיפות להפריה לאחר שעתיים ושלאחר 5 שעות הביצית מאבדת מהויריאביליות שלה.
ממש מענין מה שאתה כותב.
אולי זה מה שעושים בפועל בגלל העומס אבל האם זה נתמך במחקרים? האם זה מה שרצוי מלכתחילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש31/08/2023שלום ללי,
עניתי לך כבר על שאלתך. זאת דעתי ואני חושב שרוב עמיתי יסכימו איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)