הפרית מבחנה מחדל

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• הפרית מבחנה מחדל
    ללי
    28/08/2023

שלום וברכה
    לפני כמה ימים עשיתי טיפול ivf.
    הפעם החלטתי לעקוב ולבדוק את המעבדה. מהשאיבה חיכיתי וחיכיתי עד שידץגידו לי שהפרו את הביציות.
    רק אחרי חמש וחצי שעות הפרו אותן! לפי מה שקראתי זה מנש מאוחר וסכוי גדול שפוגע באיכות העוברים ולכל הפחות בסיכויי השתרשותם.מה עושים עם המצב הזה? הרופאים חסרי אונים מול המעבדות ואני לא מסכימה לקבל טיפול הורמונלי חודש שלם ושהכל יהרס בגלל המעבדה.
    יש עילה לתביעה? יש סכוי שאם אתבע אותם אזכה אם אציג את המחקרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרית מבחנה מחדל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    28/08/2023

שלום ללי,
    את טועה ובגדול. הפריה בדרך כלל נעשת כ-4-6 שעות לאחר שאיבת הביציות. שאיבה נעשת כ-36 שעות לאחר לקיחת הטריגר והפריה נעשת יותר קרוב ל-42 שעות ממתן הטריגר (בערך בזמן של "הביוץ הטבעי"). בין 36 שעות ועד 42 יוצא 4-6 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ללי
    30/08/2023

מוזר.
    כבר שמעתי מכמה אמבריולוגיות, קראתי על זה וגם ממכון מיון הזרע זה נאמר לי, שיש עדיפות להפריה לאחר שעתיים ושלאחר 5 שעות הביצית מאבדת מהויריאביליות שלה.
    ממש מענין מה שאתה כותב.
    אולי זה מה שעושים בפועל בגלל העומס אבל האם זה נתמך במחקרים? האם זה מה שרצוי מלכתחילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    31/08/2023

שלום ללי,
    עניתי לך כבר על שאלתך. זאת דעתי ואני חושב שרוב עמיתי יסכימו איתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו