נתוני הזרעות אחרונות שלי

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • נתוני הזרעות אחרונות שלי
    גלית
    27/09/2023

    שלום רב,
    האם יש סיכוי להרות מנתוני ההזרעה הבאים:
    48 שעות הימנעות.
    לפני השבחה:
    ריכוז - 32
    תנועתיות- 17
    אחרי השבחה:
    ריכוז- 4
    תנועתיות- 75

    חייבת לציין שהקשבנו בעצתך ובעלי נוטל Vitamale של אלנט (פלאים כי הרופאה אמרה שהנתונים הנ״ל די טובים)
    סתם דוגמה נתונים מהזרעה ראשונה קודמת טרם נטילת ה Vitamale היו: 9 לפני 6 אחרי בריכוז, 40 לפני 67 אחרי בתנועתיות
    וזה עוד לצד 3 ימי המנעות!

    ועכשיו לשאלתי?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    לקביעת תור
    סגירה
    נתוני הזרעות אחרונות שלי

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מקפיצה לתשובתך בשאלה מעלה לצד נוספת

    גלית
    28/09/2023

    אם נגיד בייצתי משחלב ספציפית מומלץ לשכב ולשהות על הצד המבייץ לאחר הזרעה?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    28/09/2023

    אין שום צורך לשכב על הצד של שחלה המבייצת. ממשיכים בחיים הרגילים.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אוקיי תודה ובאשר לשאלה הראשונה שחשובה לי דעתך?

    גלית
    29/09/2023

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    29/09/2023

    כן, בהחלט

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


