מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- גניקולוגיה נערות
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- המופיליה
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- פטרת ציפורניים
- הומואים, לסביות
- גיל המעבר
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- נוירולוגיה ילדים
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- צמחי מרפא
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאיםד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
053-4877802
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
053-4877802 ללא פרסום בפורום
- שאלה בנושא הריון ראשוןאנונימית21/10/2023
שלום דוקטור אליעזר גירש,
אני בת 32 בקרוב ובעלי בן 35, מנסים 4 חודשים להכנס להריון ראשון.
לוקחת חומצה פולית כל יום. המחזור שלי נע בין 28-30 יום, אני עושה בדיקות ביוץ ביתיות ומזהה עלייה בהורמון ביום ה - 11 ולכן משערת שהביוץ הוא ביום ה - 12.
בעלי עשה לפני כמה ימים בדיקת זרע - מצרפת את התוצאה.
רציתי לשאול - מה הימים שהכי טובים בשבילנו בהתחשב בנתונים שכתבתי ?
האם התוצאות נראות לך תקינות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר אליעזר גירש26/10/2023שלום אנונימית,
תוצאות בדיקת הזרע תקינות. 4 חודשים של ניסיון להיכנס להריון נחשב לזמן קצר. מקובל שנה - עד שנתיים ורק אז לפנות לרופא מומחה. בגלל הגיל הייתי פונה לרופא כחצי שנה עד 8 חודשים אם לא תצליחו להרות.
הזמן הטוב ביותר להיכנס להריון, לקיים יחסי מין, במשך 6 ימים סביב ביוץ, כאשר ימים האלה מתחלקים ל-4 ימים לפני ביוץ ויומיים אחרי ביוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד