אשמח ליעוץ בכמה עניינים

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום

• אשמח ליעוץ בכמה עניינים
    טלי
    27/10/2023

שלום,
    יש לי עוברים מוקפאים
    עוד חודש 43
    1. יש לי מגוון עוברים מלפני כחמש-ארבע שנים, מתוכם 4 יום 2. האם להחזיר יום 2 או לגדל במעבדה, אם לגדל איך לגדל? להפשיר שניים יחד, ארבע יחד? אני מבינה שאם יש יותר מעובר ניתן להקפיא מחדש אבל זה מוריד איכות. רוצה כמובן למקסם סיכויים.
    2. עשו לי 2 החזרות לאחרונה יחסית, עובר יום 2 ובלסטו, לא נקלטו. האם לעשות היסטרו ואז לנסות להחזיר או להחזיר, אם אני עושה היסטרו מפסידה את החודש הקרוב. לידה אחת, רגילה (עם זירוז.
    3. יכולה לעשות את ההחזרה בחודש הקרוב רק אצל רופא באלישע כי כרמל סגןר, אם צריכה לגדל עוברים, האם יש העדפה לגדל בכרמל ולכן לחכות חודש או אין הבדל?
    תודה רבה!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח ליעוץ בכמה עניינים

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד``ר אליעזר גירש
    27/10/2023

שלום טלי,
    גילך פחות חשוב לגבי 4 העוברים המוקפאים (יום 2) כשהיית גיל בערך 38. חשובה איכות העוברים ואנחנו מתייחסים אצלך לגבי גיל 38. אם העוברים הוקפאו כל אחד בנפרד, המלצתי היא להפשיר כל פעם עובר של יום 2, לגדלו ליום 3, לראות שהוא מתפתח ביום 3 ביחס למצבו ביום 2 ואם יש גדילה והתפתחות אז לבצע החזרת עובר לרחמך ביום 3. יש כאן דילמה, וקרוב לוודאי שימליצו לך להפשיר 2-4 עוברים לגדל ולבחור עובר הטוב ביותר. בעיני, במצב כזה את מרוויחה זמן, אבל מפסידה את העוברים שנוצרו בגיל 38 שזה עוברים באיכות טובה יותר ביחס לביציות ועוברים הנוצרים בגילך הנוכחי. את צריכה להחליט לגבי להפשיר את חלק מעוברים (או את כולם) ולהחזיר עובר הטוב ביותר או כל פעם (פעם בחודש) לעשות הפשרה של עובר אחד ואם הוא שורד ומתפתח, לבצע החזרתו. אני בעד הפשרת עובר אחד כל פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו