מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תזמון שאיבה האם נכוןרחל02/12/2023
הי ד"ר
בדיקות מיום שישי
1.12.23
E2- 4566
פרוגסטרון - 2.5
Lh - 6.9
זקיקים : שחלה ימין : 18.13.16.16.9
שחלה שמאל : 9.10.12.10.9.18.15.11
רירית - 10.5.תלת שכבתית
יום 11 למחזור.
הרופא הנחה להזריק ביום שישי פרגובריס 300 ולהמשיך עם סינרל 3 פעמים ביום .
יום שבת להזריק 300 פרגובריס וסינרל ובשעה 12 בלילה להזריק אוביטרל
שאיבה נקבעה ליום שני 4.12 בשעה 10 וחצי בבוקר .
האם לדעתך זה תיזמון נכון ?
האם אין חשש מביוץ מוקדם ?
תודה דר'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש02/12/2023שלום רחל,
התזמון לשאיבת הביציות נקבע בצורה טובה ונכונה. לפעמים יש שינויים פיזיולוגיים, היכולים לגרום לביוץ מוקדם יותר, אבל בזה אין שליטה. האם בעבר היו לך ביוצים מוקדמים? מקווה שיהיה לך הכל בזמן ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתזמון שאיבה
רחל02/12/2023הי דר' תודה רבה על המענה . לא , אף פעם לא היה לי ביוץ מוקדם . להפך , המחזור שלי מאוד סדיר. ותמיד הביוץ שלי הוא דווקא אחריי היום ה 14 . לקראת היום 16 /17 . אני בת 32 . ואני עושה פי ג'י די בגלל נשאות גנטית של איקס שביר . ויש לי ילדה בריאה בבית מהריון ספונטני ,נבדק בסיסי שליה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש02/12/2023בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)