האם אפשר לנסוע לארצות הברית

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • האם אפשר לנסוע לארצות הברית
    צפונית
    15/05/2024

    הי. אני בת 46, מחזור התחיל לפני שבוע, עוד מעט אעבור כנראה אם יהיה ביוץ והכל החזרת עוברים של תרומת ביצית. כרגע אני בתקופה לא משהו בחיים, לא עובדת. חשבתי לנצל את זה לנסיעה של 10 ימים או שבועיים לחוף המזרחי של ארה"ב. שאלותי: 1. האם לא מתאים עכשיו בחודש הראשון בהנחה שיהיה הריון כי זה תרומה וזה קל.? 2. האם כבר מרגישית בחילות ועייפות בנניח השבועיים חודש הראשונים בהנחה ויש הריון? 3. לדעתך כדאי לדחות את הטיול לאוגוסט ספטמבר שאני אהיה בשליש השני ?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר לנסוע לארצות הברית

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    15/05/2024

    שלום צפונית. יש רופאים שלא ממליצים לטוס בשליש הראשון של הריון ויש כאלה שמתירים. הכי טוב להקשיב לרופא המטפל שלך.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה רבה ועוד שאלה

    צפונית
    15/05/2024

    האם לדעתך לטוס בשליש השני זה בטוח יותר מבחינת שאין בחילות ועייפות? או שאם חשוב חו"ל אז לדחות טיפול? האם בתרומת ביצית זה לא קל יותר כמו בת 30 שנכנסת להריון טבעי ומגלה את זה במקרה?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


