מידע רפואי
פורומים
- הפרעות שינה ועייפות
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- תרופות ייעוץ תרופתי
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- כירופרקטיקה
- התמכרות, התמכרויות
- רפואת ספורט
- כושר קרבי
- חרדה חברתית
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- הפרעות קשב וריכוז
- דיקור סיני
- פרידות, גירושין, בגידות
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).
מנהל הפורום
053-4877802
053-4877802 ללא פרסום בפורום
- דימומים במשך 3 שבועות לאחר החזרת עוברים שלא צלחההדס08/08/2024
שלום
מראש מתנצלת על התיאורים הגרפיים.
בת 31 מטופלת ivf עקב חצוצרות חסומות/מודלקות(חשד לאנדומיטריוזיס) קיימת גם תת פעילות בלוטת תריס ואני מאוזנת .
עשיתי החזרה ב10.7 עם תמיכה של אנדומיטרין.
החל מה15.7 התחלתי לדמם (דם טרי)
ב21.7 בטא שלילית
ב23.7 קיבלתי ווסת חזקה מאוד שהסתיימה ב27.7
3 ימים של הפרשות נורמליות
מה31.7 התחלתי לדמם שוב עד היום
הדם הוא בחלקו טרי ובחלקו כהה מאוד ועם קרישי דם באותו אופן.
הייתי אצל רופא נשים ב2.7 ,באולטרסאונד נוזל בדוגלס ,המלצת הרופא היתה לתת לזה להסתיים מטבעו ובדיקת בטא שבפעם השניה יצאה גם כן שלילית.
הייתי שוב אצל רופא נשים ב5.7,לא היה ממצא חריג באולטרסאונד גם אמר לי להמתין ושזה כנראה נובע מהתמיכה ההורמונלית.
ווסת משוערת הבאה באזור ה22.8,
המחזור שלי סדיר ובדכ יש הפרשות כהות לפני/אחרי הווסת עד יומיים ,אבל לא כמו המקרה שאני חווה כרגע.
אני ממש נואשת להפסיק עם הדימומים ואני אמורה להתחיל סבב החזרה נוספת וכרגע אני לא יודעת מה לעשות עם המצב הזה .
אשמח לסיוע להבין מה קורה לי ומה ניתן לעשות על מנת להפסיק את הדימומים .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר אליעזר גירש10/08/2024שלום הדס,
מבקש להישמע להוראות הרופא המטפל שלך. יש להמתין עד שמחזור יסתדר על מנת להתחיל סבב חדש לטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?