מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימומים במשך 3 שבועות לאחר החזרת עוברים שלא צלחההדס08/08/2024
שלום
מראש מתנצלת על התיאורים הגרפיים.
בת 31 מטופלת ivf עקב חצוצרות חסומות/מודלקות(חשד לאנדומיטריוזיס) קיימת גם תת פעילות בלוטת תריס ואני מאוזנת .
עשיתי החזרה ב10.7 עם תמיכה של אנדומיטרין.
החל מה15.7 התחלתי לדמם (דם טרי)
ב21.7 בטא שלילית
ב23.7 קיבלתי ווסת חזקה מאוד שהסתיימה ב27.7
3 ימים של הפרשות נורמליות
מה31.7 התחלתי לדמם שוב עד היום
הדם הוא בחלקו טרי ובחלקו כהה מאוד ועם קרישי דם באותו אופן.
הייתי אצל רופא נשים ב2.7 ,באולטרסאונד נוזל בדוגלס ,המלצת הרופא היתה לתת לזה להסתיים מטבעו ובדיקת בטא שבפעם השניה יצאה גם כן שלילית.
הייתי שוב אצל רופא נשים ב5.7,לא היה ממצא חריג באולטרסאונד גם אמר לי להמתין ושזה כנראה נובע מהתמיכה ההורמונלית.
ווסת משוערת הבאה באזור ה22.8,
המחזור שלי סדיר ובדכ יש הפרשות כהות לפני/אחרי הווסת עד יומיים ,אבל לא כמו המקרה שאני חווה כרגע.
אני ממש נואשת להפסיק עם הדימומים ואני אמורה להתחיל סבב החזרה נוספת וכרגע אני לא יודעת מה לעשות עם המצב הזה .
אשמח לסיוע להבין מה קורה לי ומה ניתן לעשות על מנת להפסיק את הדימומים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש10/08/2024שלום הדס,
מבקש להישמע להוראות הרופא המטפל שלך. יש להמתין עד שמחזור יסתדר על מנת להתחיל סבב חדש לטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)