זרע מועט מאוד

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• זרע מועט מאוד
    אריק
    08/07/2008

שלום משהו ממש מטריד אותי לאחרונה ואודה מאוד על תשובתכם. בזמן האחרון יש לי זרע מאוד מועט. כל כך מעט, שאני די בטוח שאי אפשר ככה אפילו לתת ספירת זרע. יוצאות לי איזה שתים וחצי טיפות. (אני מתנצל על הפירוט החושפני אבל כדי להמחיש - הכמות היוצאת, היא כמו שכבר גמרתי איזה שלוש פעמים בשעה האחרונה). מה שמשגע אותי שזה לא היה ככה תמיד. אני זוכר לפני חמש שנים ופחות (היום אני בן 31) ומן הסתם אפילו קרוב יותר להיום, שהיה יוצא לי הרבה זרע. זה תמיד היה בזרם ובמספר פולסים. אז רציתי לשאול אם יש מצב שזה קשור לדיכאון כללי שאני מצוי בו יחסית הרבה זמן, או שזה לא קשור בכלל ואולי יש איזה פגם בייצור הזרע, או סתימה בדרכי הפליטה. כי אם זה משהו ביולוגי אז אין ספק שאני חייב לטפל בזה כדי למנוע מצב שאני לא יכול להוליד חס וחלילה.( ואם זה רק נפשי אז כשזה יסתדר גם זה יסתדר). תודה רבה אריק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע מועט מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחידוד השאלה

אריק
    08/07/2008

למדתי קצת באינטרנט וראיתי שיכולה להיות סתימה וגם יכול להיות פגם בייצור. אז השאלה עכשיו היא = מהם הטיפולים המקובלים, מהם סיכויי ההצלחה, ומה הדחיפות של העניין. ודאי שקודם צריך לברר מה בדיוק הבעיה אבל בכל זאת אם אפשר הרי יקח הרבה זמן עד שזה יתברר ואני מאוד מתוח ודואג. תודה רבה רבה אריק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאריק

ד''ר אליעזר גירש
    09/07/2008

אריק שלום,
    דיכאון משפיע על הפוטנציה של גבר, על חוזק הגירוי. אם גירוי לא חזק מספיק, אז גם הפליטה יכולה להיות פחות מרגשת מכל הבחינות. בכל מקרה כדאי לפנות לרופא אורולוג ולבצע בדיקות בירור מעמיק יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו