מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיענוח תוצאות בדיקת זרעאני20/06/2007
אודה לעזרתך בפיענוח התוצאות הבאות - אין לי מושג....
PH 8.0 > 7.2
VOLUME 3.0 ml > 2.0 ml
color normal
viscosity normal
concentration 66.00 10^6/ml >20*10^6/ml
total count 198.0 10^6 >40/10^6/ejaculate
motility + 1h 61.0% grade 3 >50% grades 3+4 or
>25% grade 4(1=poor 4=excellent)
motility + 4h 47.0% grade 3
TOTAL motile 120.8 10^6
(בזמן הבדיקה הראשונה של תנועתיות)
MORPHOLOGY
normal forms 10.0% WHO criteria
large head +
tapered head +
pyriform +++
duplicate head +
amorphous head +++
coiled tail ++
Germ 10 /100 sperms
גם בחלוקה
חשוב לי לציין שאישתי נכנסה להריון פעמיים וזה לא צלח.
אנחנו מנסים כבר למעלה משנה להיכנס להריון ללא הצלחה. בבדיקות שהיא בצעה - הכל תקין
האם לדעתך צריך השבחה ?? נראה לי שיש בעיה עם המורפולוגיה של הזרע , האם אני צודק - לתשובתך המהירה אודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע -משמעות
ד''ר אבי לייטמן20/06/2007בדיקת הזרע שלך נראית תקינה פרט ל % גבוה של זרעים בעלי מורפולוגיה לא תקינה כפי שכתבת. מצב כזה יכול בהחלט להקשות על כניסה להריון וייתכן שקשור גם לסיכון גבוה יותר להפלות מוקדמות.
יש מספר סיבות היכולות לגרום להופעת זרעים פתולוגים ב% גבוה . אני ממליץ לך לפנות למומחה בתחום זה כדי שיפנה אותך לברור הנושא. השבחה היא אחד הפתרונות האפשריים אך גם בשיטה זו לא ניתן לפתור את הבעייה בצורה יעילה ולהבטיח הצלחה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירת זרע
ד23/06/2007בעלי עשה ספירת זרע והתקבלו הנתונים הבאים:
נפח: 5 מ"ל.
התנזלות: מלאה. צמיגות: נמוכה.
ריכוז: 40*10^6 (זה עשר בחזקת שש).
תנועה טובה: 20%. חלשה: 10%. ללא תנועה: 70%.
תנועה אחרי שעה: 40%. אחרי 3 שעות: 40%.
צורות פתולוגיות: 92%.
תאים לא בשלים: אין. לויקוציטים: 13l>22
השבחה
Spermatozoa
normal 8
large oval head 5
small oval head 24
duplicate head 6
amorphous head 42
tail defect 15
השאר אפס.
1. מה אתה ממליץ לעשות כרגע? אנחנו מנסים טבעי שלושה חודשים ואני בת 27, שנתיים בלי גלולות. ביום 22 למחזור ערך פרוגרסטרון 52.8.
2. מתי ניתן לבצע ספירת זרע נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
ד23/06/2007האם כדאי שבעלי יבצע בדיקת פרופיל הורמונלי? ילך לאורולוג? משהו נוסף?
הוא בן 28.5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה צורך בפרופיל הורמונלי
ד''ר אבי לייטמן23/06/2007לא נראה לי שפרופיל הורמונלי יעזור במקרה זה.
לגבי אורולוג - ראי תשובתי לשאלתך הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה תוצאות בדיקת זרע
ד''ר אבי לייטמן23/06/2007לדנה שלום,
נראה שיש בעייה מסויימת בתנועה וכן באחוז הזרעים הפתולוגים. גם נוכחות לוקוציטים דורשת ברור. מומלץ לחזור על בדיקת הזרע לאחר כ 3 חודשים מהבדיקה הראשונה. לפי התוצאות של שתי הבדיקות צריך לשקול פנייה לאורולוג או מומחה פוריות הגבר להמשך הברור.
למרות הנתונים הקיימים בבדיקה זאת, ניתן בהחלט להגיע להריון ספונטני, עם קצת סבלנות...
הרבה הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
דנה24/06/2007מאוד מעריכה את עבודתך ואת האנושיות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)