מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לימפוציתים בזרעורד28/08/2008
שלום דוקטור לפני חודשיים בעלי (בן 32) עשה בדיקת זרע שלא היתה טובה-תנועתיות ירודה, מורפולוגיה 7% קרוגר וריכוז נמוך. בנוסף הוא קיבל אנטיביוטיקה-דוקסילין למשך 10 ימים. כעבור חודשיים עשינו הזרעה שלא צלחה עקב הנתונים של הזרע (אצלי הכל תקין). לאחר השבחה נאמר לי שיש לו המון לימפוציטים ובעקבות זה מומחה פריון רשם לו שוב אנטיביויקה, הפעם 2 סוגים-דוקסילין ואוגמנטין. שבוע לאחר סיום האנטיביוטיקה שוב בדיקת זרע ושוב ישנם המון לימפוציתים, אפילו יותר ממה שהיה עוד לפני האנטיביוטיקה. כיצד יתכן כמות גדולה יותר של לימפוציתים בזרע שלו לאחר סיום אנטיביוטיקה? קבענו תור לאורולוג לשבוע הבא, הבנתי שצריך לעשות תרבית זרע. איזה מין בדיקות בעלי יצטרך לעבור? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
ד''ר עופר גונן02/09/2008אכן בדיקת אורולוג ותרבית זרע הן הבדיקות המתאימות.
לעיתים יש דלקת עם ריפוי קשה כמו בערמונית
לפעמים מבלבלים בבדיקה בין לויקוציטים לתאי זרע צעירים.
בכל מקרה זה לטיפול האורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהזרעה או לא?
ורד03/09/2008אתמול הייתי אצל אורולוג והוא נתן לנו הפניה לבדיקת זרע כללית ותרבית. הוא טען שרוב הסיכויים שיש זיהום בערמונית ובתרבית אמור לצמוח חיידק ואז לאחר התשובות בעלי ואני נקבל טיפול אנטיביוטי. בבדיקת זרע אחרונה ריכוז של 36 מיליון זרעים, תנועתיות 40% ומורפולוגיה 1%!!! בנוסף 10 מיליון לימפוציטים שלפי טענת הרופא פוגעים במורפולוגיה של הזרע ולכן המורפולוגיה ירדה מ 7% ל-1%. הוא טען שאין טעם לעשות הזרעות עם זרע כזה כי גם אם יקלט זה יהיה עובר לא תקין. מחר אני אהיה בביוץ, האם כדאי בכל זאת לעשות הזרעה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)