זרע יוצא בצורה סמיכה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• זרע יוצא בצורה סמיכה
    ד``ר אליעזר גירש
    03/09/2008

שלום רב ,
    בתקופה האחרונה שמתי לב שהזרע שלי יוצא בצורה סמיכה בהרבה מבעבר ובכמות נמוכה מבעבר , כמעין גושי ג'ל וגם הצבע לא אחיד . לפעמים יוצא חלק בצבע צהבהב .לפני כחודש חודשיים היה יוצא לי הרבה יותר זרע וגם כשהזרע היה יוצא הוא היה יוצא בלחץ גבוה בהרבה ומשפריץ למרחק למרות שגם בעבר היו יוצאים לי מידי פעם גושי ג'ל , כעת הוא יוצא ממש בלחץ נמוך . אני לא יודע אם יש קשר אבל לאחרונה הפסקתי להשתמש בתרופה נגד התקרחות בשם פרופסיה .
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע יוצא בצורה סמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי באיכות הזרע

ד''ר אליעזר גירש
    05/09/2008

תומר שלום,
    ככלל הזרע יוצא סמיך ומתנזל עם הזמן. זה מנגנון טבעי השומר על זרעונים. בין מירוק למירוק יכולים להיות שינויים בסמיכות הזרע. גם גוון בצבע של זרע יכול להשתנות. גם נפח המירוק יכול להשתנות בהתאם לתדירות המירוק ובגיל. חוזק היציאה של מירוק גם כן תלוי בגיל, אך גם בעוצמת גירוי מיני. ממליץ לבצע בדיקת זרע במעבדה אנדרולוגית ("מעבדת זרע"). אם תרגיש המשך ירידה בתכונות הזרע יש מקום לגשת לבירור אצל אורולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו