המשך בקשר להודעתי הקודמת

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• המשך בקשר להודעתי הקודמת
    עומר
    04/09/2008

שוב שלום, אני כותב הודעה זו בהמשך להודעתי הקודמת, "תוצאות בדיקת FSH" שמופיעה בעמוד הזה כרגע. עברתי שוב בדיקת FSH, והתוצאה היה: FSH<0.8, כלומר, שוב נמוך מדי. העניין הוא בין היתר, שרופא המשפחה כמעט סירב לתת לי את הבדיקה, כי הוא אמר שזה לא יאמר לו כלום, שזה תלוי גם בשעה שעושים אותה (עשיתי אותה ב-9:40 בבוקר), ושאם תהיה בעיה בנושא אז אני צריך לגשת לגניקולוג רק כשאני ובת זוגתי לעתיד נרצה להכנס להיריון. שאלותיי הן: 1) על מה יכולות להעיד שתי הבדיקות עם התוצאות הנמוכות? אמרת שמדובר בד"כ בבעיות ברות תיקון - האם יש אפשרות גם שמדובר בבעיה שאין אפשרות לתקנה? 2) האם בכלל יש בגוף שלי זרע כרגע? 3) במידה ואני ממתין, ולא מטפל בנושא כרגע אלא, נניח, רק עוד 6-7 שנים. האם הבעיה יכולה להחמיר? האם ההמתנה יכולה להקשות על הטיפול? בתודה מראש, עומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך בקשר להודעתי הקודמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לשאלה

עומר
    07/09/2008

קצת לא נעים לשאול אבל... האם בינתיים יכול להזיק אם אקיים פעילות מינית ואגיע לשפיכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...

עומר
    17/09/2008

השאלה נדחקה למטה ועוד לא קיבלתי תשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו